Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés

A legjobb kézilabda sportfogadási oldalak Magyarországon

| 2022. 12. 12. | 12:08:00
XXX
A legjobb kézilabda sportfogadási oldalak Magyarországon
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés

A kézilabda egy olyan csapatsport, mely nem csak a sportolók, de a sportfogadók körében is az egyik legnépszerűbbnek számít. A kézilabda lényege, hogy két csapat a kezével átpasszolja a labdát a hálón, melynek célja, hogy az ellenfél ne tudja azt vissza passzolni. Egy átlagos mérkőzés nagyjából 1 órás, és két szakaszból áll. Azokat a játékokat, melyek hasonlóak a kézilabdához már az ókori Görögországban is játszották, ezeket igen érdekes kőből készült faragványokon ábrázolták. A mai kézilabda sportjának kezdetét nagyjából a 19. század végére lehet tenni, elsősorban pedig Észak-Európában jelent meg, például Dániában, Németországban, Svédországban és Norvégiában. Első hivatalos kézilabda mérkőzésre 1917. December 2-án került sor Berlinben.

Amikor megjelent a kézilabda, mint hivatalos sport, természetesen az ehhez kapcsolódó sportfogadás is egyre népszerűbb lett. Magyarország számos sportban kiemelkedően teljesít, ezek közül a kézilabda az egyik, amelyben gyönyörű eredményeket szoktak elérni a sportolók. A modernizációnak köszönhetően a hagyományos sportfogadást felváltotta az online tétrakás. Ezáltal egyre több minőségi online fogadóiroda nyitotta meg kapuit, a Campobet magyar viszonylatban például nagyszerű szolgáltatásokat nyújt az ügyfelei számára. A magyarországi sportfogadás eredetét egyébként nagyjából a II. világháború idejére, 1947-re teszik. Habár maga a fogadás történelme egészen a krisztus előtti időkre visszavezethető, Magyarország mai sportfogadási kultúrájáról 1991-től beszélünk, amikor megnyitott a Szerencsejáték Zrt. legelső irodája.

Kézilabda sportfogadás - tanácsok és tippek az online fogadáshoz

Ahhoz, hogy sikeresen fogadjunk kézilabdára, érdemes tisztában lennünk a sport történelmével, szabályaival, valamint magának az online sportfogadás kultúrájának a keletkezésével. Az első online kaszinót 1994-ben indították el, ami azért érdekes, mert ekkor még nem lehetett fogadni, de kaszinó játékok már elérhetőek voltak. 1996-ban egy német fogadóiroda jelentette meg az első online fogadási lehetőséget, mely egy futball mérkőzésre tett fogadás volt. Azóta szinte a világ összes sportjára lehet fogadni, de ezenkívül akár e-sportokra, vagy politikai eseményekre is megrakhatjuk a tétjeinket. Az elképesztő gyorsaságú fejlődés egyre nagyobb teret ad a sportfogadók szerelmeseinek, szerencsére azonban a hagyományos sportokra való fogadás kultúrája sem örvend kevesebb népszerűségnek.

Keress egy megbízható, minőségi bukmékert!

Az első, és talán legfontosabb tanács az az, hogy a fogadás előtt mindenképp keressünk egy megfelelő bukmékert. Magyarország bővelkedik a jobbnál jobb sportfogadási oldalakkal, amelyeken lehet fogadni kézilabdára is. Szinte az összes oldal felkínálja a kézilabdát, mint fogadási sportot, azonban nem mindegy, hogy milyen opciók közül választhatunk. Fontos, hogy a bukméker olyan promóciókat kínáljon fel, amelyek valóban hasznunkra válnak, megbízható legyen a bukméker, illetve felmerülő probléma esetén 24 órában legyen elérhető az ügyfélszolgálat. A legjobb magyar sportfogadási oldalt úgy találhatod meg, ha értékeléseket és visszajelzéseket olvasol a kiszemelt bukmékereidről, valamint utánaolvasol, hogy rendelkezik-e minden kötelező engedéllyel. A választék szerencsére színes skálán mozog, így valószínűleg nem fog gondot okozni a megfelelő oldal kiválasztása.

Ha megtaláltad a megfelelő fogadási oldalt, akkor kezdőként először mindenképp sajátítsd el a kézilabda szabályait. Kellő háttértudással olyan részletekre is rávilágíthatunk, amelyekre egyébként nem lenne lehetőségünk. Ezenkívül érdemes tisztában lenni a statisztikákkal, játékosokkal, erőviszonyokkal, aktuális formával, illetve a játékosok állapotával és viszonyaival csapatszinten. Ha mindezekkel tisztában vagy, már csak annyi a dolgod, hogy a meglévő tudásodat szinten tartod. Ezt úgy tudod megtenni, ha a kézilabda híreit mindig hiteles forrásból követed, hiszen ezekből tudhatod meg a legfrissebb információkat, melyeket felhasználhatsz majd a fogadásodhoz.

Kézilabda fogadási piacok és témakörök

A kézilabda egy igen sokrétű sportág, ebből adódóan fogadási témakörökben is bővelkedik nem csak élő-, hanem pre-match fogadás esetén is. A legnépszerűbb piac a HDV, amely azt jelenti, hogy a fogadó három témára teszi meg a tétjeit: hazai siker, döntetlen, és vendéggyőzelem. Ez a piac azért népszerű, mert könnyen megjósolhatóak előre az eredmények, hiszen két csapatról van szó. Ha csapatszinten fogadunk, nagyobb esélyünk van nyerni, mivel bármire tesszük meg a téteket, mindig 50% esélye lesz annak, hogy eltaláltuk a nyertes csapatot.

Ezenkívül az alábbi piacokra fogadhatsz kézilabda esetén:

  • Hendikepes fogadások
  • Single bet fogadás
  • Fogadás az alatt/felett eredményekre
  • Egyéni teljesítések
  • Kombinált fogadások
  • Fogadás arra, hogy milyen eredménnyel zárul a meccs

Amennyiben kezdő fogadónak számítasz, érdemes megfogadni a tanácsot, miszerint soha nem szabad túl nagy kockázatot vállalni. Ezt főleg azokra kell érteni, akik még csak 1 vagy 2 fogadást kötöttek meg, és tapasztalatlanok. Fontos először átgondolni, hogy melyik témakörben van a legtöbb esélyed nyerni. Például a single bet fogadás tökéletes lehet abból a szempontból, hogy meg tudod tekinteni az adott sportnak az előnyeit és hátrányait. Emellett inkább rakj sok kis tétet, megemelve a valószínűségét a sikeres fogadásnak. Ha több sikerélményed van, akkor nagyobb örömmel fogsz fogadni a közeljövőben. Az élő sportfogadás olyan embereknek való, akik szeretik az izgalmakat. Ma már szinte az összes bukmékernél van lehetőségünk élőben fogadni, valamint élőben megtekinteni a meccset. Az élő fogadás egy nagyon izgalmas, intenzív fogadási típus, hiszen nem tudunk előre felkészülni rá, kevesebb lehetőségünk van végiggondolni a részleteket. Abban viszont előnyünkre válhat, hogy élő közvetítés során első kézből juthatunk hozzá a friss információkhoz, mintpéldául a játékosok állapotához, de a csapatok aktuális formáit is elsőként tudhatjuk meg. Ilyen esetekben érdemes nagyon figyelni az éppen zajló meccsre, főleg ha kezdőnek számítasz, azonban kellő kitartással valószínűleg sem pre-match fogadás, sem pedig élő fogadás sem fog probléma felmerülni.

Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés