Hirdetés

Így kamatozik a könnyített honosítás

mlsz.hu

2018.10.24. 20:50

Így kamatozik a könnyített honosítás
Miklós Tamás (jobbra) az egyik székely, aki behívót kapott (Fotó. szzékelyhon.ro)

Székely játékosokkal erősített a magyar válogatott

Hirdetés

Férfi futsalválogatottunk tavasszal kinevezett szövetségi kapitánya, a hajdú-bihari származású Turzó József a nyári szünet után a szeptemberi, csehországi Visegrádi Négyek-tornán folytatta az év első felében megkezdett csapatépítést. A héten újabb nemzetközi mérkőzések várnak a csapatra, ezúttal a horvátországi Porecben, ahol egy ötcsapatos tornán vesz részt a válogatott, Bosznia-Hercegovina, Görögország, Szlovénia és Kuvait társaságában – tájékoztatott az mlsz.hu.

Turzó József új játékosokat is kipróbál a viadalon, köztük két erdélyi futsalost, a Székelyudvarhelyen játszó Hadnagy Istvánt és Miklós Tamást.

Folytatjuk a megkezdett utat, továbbra is a csapatépítés a legfontosabb, Józsa Tamás, Hadnagy István, Miklós Tamás és Harmati Tamás személyében újabb játékosok debütálnak a felnőtt válogatottban annak érdekében, hogy megtaláljuk ideális keretünket az előttünk álló időszakra. Különleges a két székely fiú debütálása, de a román bajnokság meccsközvetítésének és a székelyudvarhelyi klubbal, valamint Jakab Zoltán vezetőedzővel ápolt jó kapcsolatnak köszönhetően velük kapcsolatban is sikerült informálódnunk, ennek köszönhetően mutatkozhatnak be magyar színekben

– mondta az mlsz.hu-nak Turzó József.

A magyar válogatott kerete:
Kapusok: Varsányi Áron (Csömör), Alasztics Marcell (Futsal Marigliano)
Mezőnyjátékosok: Komáromi Péter (Veszprém), Dávid Richárd (Veszprém), Józsa Tamás (Csömör), Harnisch Ákos (Győr), Pál Patrik (Dunaferr), Hadnagy István (Székelyudvarhely), Miklós Tamás (Székelyudvarhely), Rábl János (MVFC Berettyóújfalu), Tatai József (Veszprém), Nagy Imre (MVFC Berettyóújfalu), Klacsák Bence (Dunaferr), Dróth Zoltán (Haladás), Harmati Tamás (MVFC Berettyóújfalu), Siska Gergő (Nyírgyulaj).
futsalválogatott

Hirdetés

Hirdetés