Hirdetés

Ezt üzente a Fidesznek Szatmárból a jobbikos

Szabolcsihír

2018.04.10. 18:09

Ezt üzente a Fidesznek Szatmárból a jobbikos
Apáti István (Fotó: jobbik.hu)

Azt írja, ahol lehet, segíti a véleménye szerint sokszor megalázott, becsapott és megnyomorított térséget.

Hirdetés

Egyéniben nem sikerült mandátiumot szereznie Apáti Istvánnak, a Jobbik korábbi alelnökének, viszont listán ismét bejutott a Parlamentbe, így folytathatja a munkát. A közösségi oldalon köszönte meg a rá leadott szavazatokat, illetve a támogatást.

A félreértések elkerülése végett és az információhiány feloldásaként: sikerült mandátumot szereznem, a szabolcsi és szatmári emberek továbbra is számíthatnak rám. Ahol lehet, segítem ezt a sokszor megalázott, becsapott és megnyomorított térséget

- írta kedden délután a Facebook-oldalán Apáti István, aki a Jobbik egyéni képviselőjelöltje volt a szabolcsi 5. számú választókerületben.

Üzent az ellenfeleinek is:

Fideszes ellenfeleim most sem szabadultak meg tőlem. A tarkójukon fogják érezni a leheletem (azért nem kell aggódniuk, hogy nem mosok fogat). Sem megvenni, sem megfélemlíteni, sem megtörni nem tudnak. Amíg levegőt bírok venni, küzdök. Ehhez viszont nagyon fontos, hogy egyre több ember álljon mögém! Minden buzdításra nagy szükség van - tette hozzá.

Megyénk mind a hat választókerületében Fidesz-KDNP-s jelölt nyert, listáról ketten jutottak be Szabolcs-Szatmár-Beregből a Parlamentbe, Apáti Istvánon kívül az ugyancsak jobbikos Fülöp Erik.

JobbikOV2018Apáti Istvánmandátum

Hirdetés

Szóljon hozzá!

Hirdetés

Hirdetés