Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés

Kevés az esélye, hogy Mutu Kisvárdán folytatja

| 2021. 12. 20. | 19:35:00
A román válogatott szövetségi kapitánya lehet.
Kevés az esélye, hogy Mutu Kisvárdán folytatja
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés

Minimálisra csökkent annak esélye, hogy Adrian Mutu legyen a Kisvárda edzője, a 42 éves román tréner ugyanis egyedüli jelölt maradt a román válogatott szövetségi kapitányi posztjára - írja az nso.hu.
A portál szerint a bukaresti szövetség (FRF) vezetése csütörtökre hívta össze a szakmai bizottságot, hogy döntsön a válogatott új szakvezetőjéről. 
A FRF elnöke, Razvan Burleanu, a bajnok CFR edzőjét, Dan Petrescut szerette volna leginkább szövetségi kapitánynak, őt azonban a kolozsvári klub csak a 400 ezer eurós kivásárlási ára kifizetése esetén engedte volna el – amire a szövetségnek nincsen pénze.

Így aztán a szövetségnek a tavaszig az U21-es válogatottat vezető Mutu maradt az egyetlen elérhető edző, bár a Gazeta Sporturilor sportlap internetes kiadása szerint a látszat kedvéért több más nevet is előterjesztenek majd a szakmai bizottság ülésén.

Az nso.hu cikkében emlékeztet: Adrian Mutu éppen a FRF felkérésére várva nem fogadta el a Kisvárda ajánlatát, bár december elején ellátogatott a csapat Mol Fehérvár elleni mérkőzésére. Amennyiben Mutu nem veszi át a Kisvárda irányítását, tavasszal is az őszi szezon végén megbízott edzőként dolgozó Erős Gábor vezetheti a csapatot.  

Hirdetés
Hirdetés