Hirdetés

Levelet írtak Csányi Sándornak az NB II-es szurkolók

2022.01.16. 17:30

Levelet írtak Csányi Sándornak az NB II-es szurkolók
(Fotó: dvtk.eu)

A Szpari is érdekelt.

Hirdetés

Hirdetés

Az NB II-es csapatok szurkolói csoportjai nyílt levelet csáényi Jánis MLSZ-elnöknek a „szurkolóellenes meccsidőpontokkal” kapcsolatban.

Hogyan kíván az MLSZ több nézőt kicsalogatni a stadionokba, amikor az egyes fordulók időpontjai nem csak a vendégdrukkereknek, de még a hazai szurkolóknak is katasztrofális. Több rangadó is hétfőn, vagy szerdán és kora délutáni, vagy éppen késő esti időpontokkal került megrendezésre

írják a szurkolók, aki szerint a tavaszi fordulókat böngészve is több, nagy érdeklődésre számon tartott mérkőzés került lehetetlen időpontra, amely felveti a következő kérdéseket:

  • Miért nem lehet NB II-es meccseket szombaton rendezni? Miért csak vasárnap és szerdán vannak a másodosztályban fordulók?
  • Míg az NB I-ben 33 forduló van, az NB II-ben 38, de az élvonalban játszottak a december 19-20-i hétvégén, a másodosztályban nem. Mi ennek az oka? Ezzel egy hétközi fordulót már meg lehetett volna spórolni.
  • Esetleg fél az MLSZ, hogy az NB II-es nézőszámok, a nagymúltú, nagyvárosi csapatok másodosztályba kényszerítése miatt nagyobb lesz, mint az NB I-ben?
  • Az MLSZ-nek és az M4 Sport televíziónak az rendben van, hogy sok-sok milliárdból fenntartott csapatok, a sok-sok milliárdért működtetett magyar foci mélyen tisztelt szövetsége hangulattalan, nézők nélküli meccseket rendez és közvetít a televízióban?

A szurkolók szuerint amennyiben nem az M4 Sport és az MLSZ követelései lennének kielégítve a klubok által, hanem a szurkolók igényei is, akkor azzal a magyar labdarúgás nyerne a legtöbbet. A szervezett szurkolói csoportok követelése az, hogy legyenek szurkolóbarát időpontokban megrendezve a fordulók, hogy minél több ember lehessen ott a hazai és idegenbeli mérkőzéseken.

labdarúgásszurkolóstadionNB II.

Hirdetés

Szóljon hozzá!

Hirdetés