Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés

Ez lesz az év legnagyobb strandfoci bajnoksága!

| 2016. 07. 12. | 14:35:00
Négy megyéből 650 nevezőt várnap a szabolcsi megyeszékhelyre
Ez lesz az év legnagyobb strandfoci bajnoksága!
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés

Az ország legnagyobb strandfoci bajnokságát rendezik a héten Nyíregyházán, a sóstói Parkfürdőben. Négy megyéből 17 településről 40 férfi és 4 női csapat vesz részt a megmérettetésen, csak a versenyzők 650-en lesznek. A viadal 4 napig, július 14-17-éig tart.

A rendezvényről kedden Podlovics Lajos, a Sóstó-Gyógyfürdők Zrt. marketing igazgatója és Dajka László, a Nyíregyházi Sportcentrum Nonprofit Kft. sportszervezője elmondta még: az idei már az ötödik sóstói strandfoci bajnokság, a népszerűségére jellemző, hogy meghirdetése után egy héttel meg is telt a létszám, hét csapatot kénytelenek voltak várólistára tenni.

A rendezvény elérte eredeti célját, mostanra turisztikai jelleget öltött: több, a tornán résztvevő család a múlt hét óta nyaral Nyíregyházán, ismerkednek a látnivalókkal, élvezik a sóstói strandok vizét.

A strandfoci bajnokság 200 ezer forint összdíjazású. A hölgyek négy csapata (1-1 napkori és tarpai, 2 nyíregyházi) az első nap vívja meg a küzdelmet az elsőségért, így már csütörtökön eldől, ki lesz a torna győztese. Ezután következnek a férfiak, akik várhatóan vasárnap este 7 körül vívják a mindent eldöntő mérkőzést.

Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés