Hirdetés

Hirdetés

Szexbotrány az úszóknál: felvették az aktust

2017.05.14. 13:51

Szexbotrány az úszóknál: felvették az aktust
(Fotó: illusztráció)

Az edző szerint gyalázat, hogy ez megtörténhetett.

Hirdetés

Népszava és a fullank.hu is arról számolt be, hogy újabb szexbotrány robbant ki a magyar úszósportban. A debreceni országos bajnokságon történt, hogy két utánpótláskorú úszó félre vonult egy kabinba, ahol szexuális aktust folytattak, a fiú barátai pedig ezt a lány tudta nélkül rögzítették telefonnal.

Gyalázat, hogy ez megtörténhetett. A felvételt készítő fiúval szemben klubja fegyelmi eljárást indított, és el is küldte a versenyzőt, a magyar szövetség elnöke, Bienerth Gusztáv pedig azt állítja, hogy nem tud semmit. Neki és az elnökségnek is le kell mondani, ha ilyen a hozzáállása

– mondta a Népszavának Hornyák Viktor, a debreceni Széles Sándor Úszó-Nevelő Műhely vezetőedzője, aki szerint olyan nincs, hogy egy klub fegyelmi vizsgálatot folytat le, és arról a szövetségben semmit nem tudnak.

A 24.hu úgy tudja, hogy valóban készült egy felvétel, de a hírekkel ellentétben nem töltötték fel a netre, egymást közt küldték szét a fiatalok. A lány először tagadta, hogy ő lett volna a debreceni kabinban, de aztán a szülőkkel egyeztetve elismerte, hogy ő az elszenvedője annak, hogy valaki a tudta és engedélye nélkül felvételt készített róla és meg is osztotta más úszókkal .

szexúszás

Hirdetés

Szóljon hozzá!

Hirdetés