Hirdetés

Hirdetés

Szép ajándékot kapott egy román, aki a magyarok nagy barátja

2017.07.17. 16:20

Szép ajándékot kapott egy román, aki a magyarok nagy barátja
Tóth József, a XIII. kerület polgármestere (j), Gyárfás Tamás, a Nemzetközi Úszó Szövetség (FINA) alelnöke (k) és Cornel Marculescu, a FINA ügyvezető igazgatója, miután az igazgató születésnapja alkalmából fát ültettek a Duna Aréna előtt (Fotók: mti)

Az elit így ünnepli a születésnapokat...

Hirdetés

Seszták Miklós nemzeti fejlesztési miniszter, a vizes vb szervezőbizottságának elnöke, Gyárfás Tamás, a Nemzetközi Úszó Szövetség (FINA) alelnöke, Fürjes Balázs, az egyes kiemelt budapesti beruházásokért felelős kormánybiztos és Cornel Marculescu, a FINA ügyvezető igazgatója fát ültetett a Duna Aréna előtt. Az akció apropója utóbbi hatalmasság születésnapja volt.

A magyar sportvezetők így tisztelegtek Marculescu úr előtt, aki közbenjárt sok magyarországi világverseny rendezéséért. Példának okáért: az elmúlt években Debrecen rövidpályás, majd nagypályás Európa-bajnokságot is rendezhetett.

Marculescu sokszor méltatta Magyarországot. Az idei vizes vb rendezői jogának elnyerésekor azt mondta, amellett, hogy Magyarország már "többször bizonyította, hogy fantasztikus vendéglátó", azért is döntöttek mellette, mert nagy bajnokai vannak. 

Isten éltesse a 76 éves sportdiplomatát!

 

úszásvizes vb

Hirdetés

Szóljon hozzá!

Hirdetés