Hirdetés

Hirdetés

Szigorú ellenőrzések lesznek Budapesten

2017.07.12. 14:23

Szigorú ellenőrzések lesznek Budapesten
Magyarországra figyel a világ (Fotó: mti)

Fő a biztonság!

Hirdetés

Budapesten két, Balatonfüreden egy szurkolói zónát alakítanak ki a szervezők a pénteken kezdődő 17. vizes világbajnokság alatt, ezek egészen a masters vb zárónapjáig, azaz augusztus 20-ig működnek majd. Borsa Miklós, a Bp2017 Nonprofit Kft. szóvivője a szerdai sajtótájékoztatón elmondta, hogy a hatalmas kivetítőkkel ellátott, ingyenesen látogatható szurkolói zónákba naponta reggel 9-től estig - az események zárásáig - várják azokat, akik nem jutottak belépőhöz, vagy közösségben szeretnék átélni a vb eseményeit.

Kis Tamás, a Bp2017 Nonprofit Kft. biztonsági vezetője arról beszélt, hogy a szurkolói zónákba és a versenyhelyszínekre érkezők is szigorú biztonsági ellenőrzésekre számíthatnak, ezért mindenkit arra kért, hogy legalább egy órával a megtekinteni kívánt esemény kezdete előtt érjen ki. Kifejtette, nem vihetők be azok a tárgyak, amelyek általában tilosak a sportrendezvényeken, így például esernyő, nagyobb zászlórúd, vagy oda nem illő transzparens. Félliteres vizes vagy üdítős flakont a szurkolói zónákba igen, a versenyek helyszínére azonban nem szabad bevinni, büfé mindenütt működik majd.  

Minden versenyhelyszínen maximális biztonságra törekszünk úgy, hogy ez a legkevesebb kényelmetlenséggel járjon a szurkolók és az akkreditált személyek számára

 - fogalmazott a biztonsági vezető, akinek tájékoztatása szerint a szervezők a kapuknál biztosítanak tárolókat, ahol az elvett tárgyakat megőrzik az események végéig. A biztonsági előírásokról szóló részletes tájékoztatást és a házirendet a vb honlapján lehet megtalálni. 

szurkolóvizes vb

Hirdetés

Szóljon hozzá!

Hirdetés