Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés

Ez igen! Büszke lehet rá a Nyíregyházi Egyetem

| 2017. 11. 27. | 13:29:00
Nem hiába dobott akkorát.
Ez igen! Büszke lehet rá a Nyíregyházi Egyetem
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés

Több mint hetven felsőoktatásban tanuló fiatal, köztük a tajvani Universiadén bronzérmet szerző Szikszai Róbert, a Nyíregyházi Sportcentrum dobóatlétája érdemelte ki az idén az Év egyetemi sportolói elismerést.

A tajvani öt magyar aranyérmes közül hárman - Baji Balázs (110 m gát), Kreiss Fanni (tőr egyéni) és Szatmári András (kard egyéni) - személyesen vették át a díjat, míg az arizonai egyetemen tanuló, a 10 kilométeres nyíltvízi úszásban első Olasz Anna, valamint a kard egyéniben győztes Márton Anna nem tudott részt venni az eseményen.

Az ünnepség díjazottai között volt az atléták részéről az ezüstérmes Gyűrkés Viktória és a két bronzérmes: Kozák Luca és a már említett Szikszai Róbert is.

A Magyar Egyetemi - Fősiskolai Sportszövetség múlt heti, csütörtöki díjátadóján az év legeredményesebb egyetemista és főiskolás sportóinak járó érmeket azok vehették át, akik 2017-ben a wroclawi Világjátékokon és felnőtt világbajnokságokon aranyérmet szereztek, a nyári Universiadéról és a samsuni Siketlimpiáról éremmel tértek haza, illetve az Európai Egyetemek Bajnokságán az első három hely valamelyikén végeztek.

 

 

Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés