Három pontot elvittek Nyíregyházáról

deac.hu

2020.10.11. 14:07

Három pontot elvittek Nyíregyházáról
Fotó: deac.hu

Otthonában kapott ki a FATUM a DEAC-tól.

Hirdetés

Hirdetés

A Debreceni Egyetem női röplabdacsapata a második akadályt is sikerrel vette. Kuszkó Zsolt tanítványai a nyíregyháziakat győzték le 3:0-ra, így a Kispesthez hasonlóan hat egységgel rendelkeznek - írják a DEAC honlapján.

A DEAC a Hercules SE elleni diadal miatt bizakodva, de nem elbizakodottan várhatta a Fatum elleni rangadót október 10-én. Az ellenfél rajtja nem sikerült valami jól, hiszen a Kispesttől 3:0-ra kapott ki.

Pikásnak ígérkezett a szombati összecsapás, ugyanis a DEAC együttesének több tagja nyíregyházi kötődésű. Az első szett hosszabbításban dőlt el, a DEAC megszerezte a vezetést. A nyíregyháziak a második játszmában sem könnyítették meg a dolgukat, de a lélektanilag fontos pillanatok során a DEAC bizonyult ismét higgadtabbnak. A harmadik felvonás során már nagyobb differencia alakult ki az együttesek között, végül Péteri Vandáék a második bajnokijukat is 3:0-s sikerrel zárták.

A csapat két forduló alatt hat pontot szerzett. Október 18-án a DVTK-t fogadják a röpisek a DESOK-ban, az összecsapás 11 órakor kezdődik.

NB II Kelet A-csoport
FATUM Nyíregyháza-DEAC 0:3 (25:27, 22:25, 17:25)
röplabdaFatumDEAC

Hirdetés

Szóljon hozzá!