Hirdetés

Hirdetés

Fatum Nyíregyháza: bravúros győzelem

MTI

2021.11.18. 20:47

Fatum Nyíregyháza: bravúros győzelem
Fotók: Facebook

Nem remegett meg a női csapat.

Hirdetés

A címvédő Nyíregyháza házigazdaként 3-0-ra legyőzte a Szent Benedek RA csapatát a női röplabda Extraligában, az alapszakasz hatodik fordulójának csütörtöki rangadóján.

Az első játszmában a legutóbbi mérkőzésein gyengén játszó nyírségiek nagyszerűen röplabdáztak és simán kerültek előnybe a forduló előtt második helyezett balatonfürediekkel szemben.
A második szettre javított teljesítményén a Szent Benedek együttese, amely az első harmadban vezetett is. Később ismét a szabolcsiak voltak azok, akik rá tudták kényszeríteni a nekik fekvő játékstílust ellenfelükre, és a szlovák ütő Nikola Radosova vezérletével 18-16-os előnybe kerültek. Ezt követően sorozatban hat pontot szereztek a vendégek és megfordították a játszmát, de az utolsó szó a Nyíregyházáé lett, amely megduplázta előnyét.
A harmadik felvonás is fordulatos volt: az elején a hazaiak vezettek már hat ponttal, a fürediek azonban fordítottak, és 13-11-nél már náluk volt az előny, sőt 19-16-nál belátható közelségbe kerültek a szépítéshez. A nyírségiek viszont nem remegtek meg, a következő kilenc labdamenetből nyolcat megnyertek - köszönhetően elsősorban Radosova és a bolgár Vasziljeva támadásainak -, így otthon tartották mindhárom pontot.

Eredmény: Fatum-Nyíregyháza - Szent Benedek RA 3-0 (19, 24, 22)

Galéria

Hirdetés

Szóljon hozzá!

Hirdetés