Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés

Sportlövészetben erősítenek Kisvárdán

| 2022. 04. 22. | 14:02:00
Már meg is van az épület kivitelezője.
Sportlövészetben erősítenek Kisvárdán
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés

Honvédelmi sportközpont építésére várt ajánlatokat a BMSK Beruházási, Műszaki Fejlesztési, Sportüzemeltetési és Közbeszerzési Zrt. A Kisvárdára tervezett épület, mely a sportlövészet elérhetővé tételére jön létre, oktatások, edzések és versenyek megtartására lesz alkalmas. Közbeszerzésen választották ki a kivitelezőt.

A Honvédelmi Sportközpont földszintes, tetőtér-beépítéses épület, melynek nettó alapterülete több mint 1700 négyzetméter - olvasható a Közbeszerzési Értesítő április 22-i számában.

Az épület egy kétszintes, alapvetően magastetős, blokktégla falszerkezetű struktúra, amelyhez magas, vasbeton falakkal határolt, fedett lőtér kapcsolódik. Elsődleges terei a földszinti nagy oktató terem, az emeleti előadó, valamint maga a kétszer öt lőállással rendelkező lőtér. Ez utóbbi egyik fele 25 méteres célpontokhoz is alkalmas, és mind a tíz lőállás használható 50 méteres
lövészethez.

Az épület három részre bontható, melyek: a közönségforgalmi tereket, a multifunkcionális közösségi termet, az oktatási termet és az öltözőket (3 db) magába foglaló kiszolgáló rész, a lövészeti versenytér és a fegyvertárolás szigorú szabályainak megfeleltetett fegyvertér. Az épület kiszolgáló terei közül a raktárak, öltözők és a fegyvertároló a földszinten, míg gépészete az emeleten található.
Az épület hagyományos épületszerkezeti rendszerben épül.
Az épület teljes befogadóképessége: 75 fő
A főbb helyiségek nettó alapterülete:

  • oktatóterem/multifunkcionális terem 137,90 m2
  • lőállások/versenytér 119,27 m2
  • terem 71,08 m2
  • fedett lőterület 762,18 m2

A közbeszerzés nyertese a budapesti ANDRAME-BAU Építőipari, Kereskedelmi és Szolgáltató Kft., mely nettó másfél milliárd (egészen pontosan: 1498973500) forintból valósítja meg a beruházást.

Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés