Hirdetés

Hirdetés

Magyarország történetének legnagyobb sporteseménye egy év múlva kezdődik

2022.08.19. 15:11

Magyarország történetének legnagyobb sporteseménye egy év múlva kezdődik
Így épül az új Nemzeti Atlétikai Központ (Fotó: Budapest 2023 Nzrt.)

Olcsó jegyárakat ígérnek.

Hirdetés

Pontosan egy év múlva, 2023. augusztus 19-én kezdődik Magyarország történetének legnagyobb sporteseménye, ebből az alkalomból pedig bemutatták a verseny hivatalos logóját, amely Budapest látképének emblematikus részlete a Gellért-hegy tetején, a pálmaágat magasba tartó Szabadság-szobor.

"Karizmatikus nőalak, magasra tartott kezében pálmaág, a győzelem és a hősiesség jelképe, az ókori atléták jutalma. Jól jellemzi azokat a szuperhősöket, akik az atlétikapályán érnek el emberfeletti eredményeket" - áll a szervezők pénteki közleményében.

a vb-re megépül az új Nemzeti Atlétikai Központ, amelynek különlegessége, hogy nemcsak a versenysport, hanem a város lakosságának is fontos létesítménye lesz, hiszen végső állapotában a stadion felső szintjén elhelyezett futókörön, dunai panorámával a háttérben lehet majd sportolni, kikapcsolódni.

Egy évvel a startpisztoly eldördülése előtt büszkén mondhatom, hogy a szervezés kitűnően halad és alig várjuk azt a megtiszteltetést, hogy vendégül láthassuk a világ atlétikáját, a több mint 200 résztvevő ország versenyzőit, a több százezer szurkolót, valamint megmutathassuk hazánkat és ezt a csodálatos sportágat minden érdeklődőnek világszerte

 - fogalmazott Deutsch Péter, a világbajnokságot szervező Budapest 2023 Nzrt. vezérigazgatója.

A vb-re a jegyek értékesítése már 2022. negyedik negyedévében megkezdődik. Különféle típusú ajánlatokkal - kedvezményekkel, akár egy mozijegy árának megfelelő jegyárral - készül a szervezőbizottság, hogy minden igényt kielégítsen a választék, mindenki, aki szeretne, ott lehessen és az atléták is teltházas stadionban versenyezhessenek.

 

atlétikavilágbajnokság

Hirdetés

Szóljon hozzá!

Hirdetés