Hirdetés

Hirdetés

Fucsovics az ellenfeléről: Sikít, mint egy ribanc!

2023.05.23. 14:33

Fucsovics az ellenfeléről: Sikít, mint egy ribanc!
Fucsovics Márton (Fotó: atptour.com)

A magyar teniszező kifakadt.

Hirdetés

Úgy sikít, mint egy ribanc - panaszkodott a bírónak az argentin Sebastian Baezre Fucsovics Márton az egyik pihenő alkalmával a lyoni tenisztorna első fordulójának mérkőzésén. A bíró figyelmeztette  a magyart, hogy ne használjon ilyen szavakat, derül ki a Tennis TV Instagramra feltöltött videójából.

A világranglistán elfoglalt 80. helyével a legjobb magyarnak számító játékos ellenfele, a mindössze 170 centis ellenfél áprilisban a 30. helyen is megfordult, és igazi salakspecialista, mindkét eddigi trófeáját ezen a borításon szerezte meg.

A franciaországi találkozó első szettjében a 22 éves Baeznek egy brék elegendőnek bizonyult, 3:1 után végigvitte előnyét, és két bréklabdát hárítva hozta a játszmát. A folytatásban a Roland Garroson jövő héten főtáblás magyar 2:2-nél vesztette el az adogatását, csakhogy néhány remek fogadás révén ezúttal sikerült visszazárkózni 4:4-nél. Ennek azonban nem sokáig örülhetett, mivel a dél-amerikai egy 15 labdamenetes gém végén ismét brékelt, de a mérkőzést nem tudta kiszerválni, mert a 31 éves Fucsovics két meccslabdát hárítva ismét utolérte őt (5:5). A játszma rövidítésbe torkollott, melyben egy hajszálnyival Baez volt jobb, aki a harmadik mérkőzéslabdáját már kihasználta. Az összecsapás 2 óra 5 percig tartott.

Eredmény:
1. forduló (a 16 közé jutásért):
Sebastian Baez (argentin, 6.)-Fucsovics Márton 6:4, 7:6 (7-5)

 

teniszFucsovics MártonATP-verseny

Hirdetés

Szóljon hozzá!

Hirdetés