Ismét jogosítvány nélküli sofőröket fogtak el a szabolcsi rendőrök

police.hu

2021.10.28. 10:36

Ismét jogosítvány nélküli sofőröket fogtak el a szabolcsi rendőrök

Emellett két körözöttet is őrizetbe vettek.

Hirdetés

Hirdetés

A tiszabecsi közúti határátkelőhelyen jelentkezett kilépésre egy 24 éves ukrán-magyar állampolgár október 27-én. A rendőrök az ellenőrzés alatt megállapították, hogy a férfi ellen a román hatóság a Schengeni Információs Rendszerben árucsempészet elkövetése miatt nemzetközi elfogatóparancsot adott ki. A körözött férfit a rendőrök a Fehérgyarmati Rendőrkapitányságra előállították, és őrizetbe vették.

A Nyíregyházi Rendőrkapitányság munkatársai vontak intézkedés alá egy személygépkocsival közlekedő debreceni lakost október 26-án 23 óra 32 perc körül Nyíregyházán. A rendőrök az ellenőrzés alatt megállapították, hogy a nő az általa vezetett gépjármű vezetéséhez előírt vezetői engedéllyel nem rendelkezik, valamint azt, hogy érvényes vezetői engedéllyel rendelkező utasa a gépjármű vezetését úgy engedte át a nőnek, hogy nem győződött meg arról, rendelkezik-e a vezetéshez előírt engedéllyel. A rendőrök a járművezetőt és utasát engedély nélküli vezetés szabálysértés elkövetése miatt a rendőrkapitányságra előállították, majd őrizetbe vették.

A Nyíregyházi Rendőrkapitányság Baktalórántházi Rendőrőrsének munkatársai ellenőriztek egy személygépkocsival közlekedő besenyődi lakost október 27-én a Besenyőd és Ófehértó közötti útszakaszon. A rendőrök az intézkedés alatt megállapították, hogy a férfi az általa vezetett gépjármű vezetéséhez előírt vezetői engedéllyel nem rendelkezik. A rendőrök a járművezetőt engedély nélküli vezetés szabálysértés elkövetése miatt a rendőrőrsre előállították, és őrizetbe vették.

A Kisvárdai Rendőrkapitányság munkatársai október 27-én Kisvárdán ellenőriztek egy 23 éves kékcsei lakost. A rendőrök megállapították, hogy a férfi ellen körözés van érvényben, amit a Kisvárdai Rendőrkapitányság azért rendelt el, mert a részére korábban kiszabott helyszíni bírságot nem fizette meg, és azt a Kisvárdai Járásbíróság elzárásra változtatta át. A rendőrök a körözött férfit az elzárás végrehajtása érdekében a rendőrkapitányságra előállították.

NyíregyházaKisvárdaBesenyődTiszabecsengedély nélküli vezetés

Hirdetés

Szóljon hozzá!

Hirdetés