Hirdetés

Országosan ismert debreceni celeb született

civishir.hu

2017.02.10. 19:40

Országosan ismert debreceni celeb született

A magyar az elkeseredését egy ilyen piti ügybe konvertálja.

Hirdetés

Mintha eljött volna a világvége. Olyan támadást kapott egy debreceni műsorvezető lány a médiától és a közösségi média posztolóitól, ami még egy politikust is bokán vágna. Egyébiránt bármennyire is szerettek volna belerúgni a műsorvezetőbe, nem sikerült. Sőt, segítettek neki. Mert ezek után ezer százalék, hogy egy nagy fővárosi televízió szerződteti. Szeptembertől már ott láthatják, hallhatják, akik most legszívesebben lecsáklyáznák azt a bizonyos debreceni televíziót.

Ez a bizonyos rusnyázás két dologra hívja fel a figyelmet. A magyarban akkora feszültség és düh kering, ami még a Földet is képes lenne felrobbantani. Aki vagy ami ellen lehetne vagy kellene kőkeményen állást foglalni, az ellen nem meri kinyitni a száját. Az elkeseredését inkább egy ilyen piti ügybe konvertálja.

A másik. Tudomásul kell venni, hogy a magyar kereskedelmi médiában (egyelőre) ilyen megosztó személyekre (eseteként személyiségekre) van szükség. Akik megosztják a nézőket. A debreceni televíziós lány ilyen. Lehet utálni, irigyelni, ő tudja, mitől döglik a légy. Arról pedig nem tehet, hogy a média is döglődik.

Aki nem ismeri az előzményeket, kérdezze meg a szomszédját, kiről írtam. Ma már minden második ember ismeri Magyarországon. Aki még nem, szeptemberben megismeri. Sok sikert kívánok neki Budapesten!  

Szakács Béla

Hirdetés

Szóljon hozzá!

Ajánljuk még

Hirdetés

Ez is érdekelheti

    Hirdetés