Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés

Vezessen és segítsen!

| 2016. 12. 16. | 20:18:00
Gondolta volna, hogy egy tesztvezetéssel karácsony előtt jótékonykodhat is Nyíregyházán?
Vezessen és segítsen!
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés

Hogy beül a legújabb SEAT-ba, kipróbálja, és még ezer forinttal a beteg gyerekek gyógyulását is segíti? A nyíregyházi Platán Autóházban most ezt is megteheti.

A Platán Autóház SEAT márkakereskedés és márkaszerviz néhány napja indította el jótékonysági programját. A cég stílusosan legújabb autójához kapcsolta akcióját: tesztvezetésenként 1 000 forinttal támogatja Nyíregyháza és Mátészalka beteg gyerekeinek gyógyítását.

A Platán Autóház kezdeményezéséhez Nyíregyháza meghatározó intézményei csatlakoztak. Elsők között a Jósa András Oktatókórház dolgozói, igazgatók, vezetők. Ugyancsak csatlakoztak a kezdeményezéshez az OTP Bank Északkelet-magyarországi Régiója dolgozói, valamint nyíregyházi igazgatója.

A jótékonykodásnak ezt a formáját választották a Nyírerdő Zrt. munkatársai: igazgatók, vezetők, dolgozók, és Európa legjobb állatkertje, a Nyíregyházi Állatpark dolgozói sem akartak kimaradni az akcióból.

Egy kattintás IDE, és az autóház Facebook-oldalán fotókkal illusztrálva megtalálunk minden, partnerek által támogatott tesztvezetést.

De itt még nem áll meg az akció, a nyíregyházi Platán Autóház SEAT márkakereskedése és márkaszervize további adományozó intézményekkel folytatja a jótékonykodást. Tesztvezetésre még mindig lehet jelentkezni.

Minden újabb vezető újabb ezer forinttal támogatja a nyíregyházi és a mátészalkai kis betegek gyógyulását.

Segítsen Ön is, próbálja ki az új SEAT-ot Ön is!

Regisztrálni ITT lehet.

Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés