Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés

Megújulhat Tiszavasvári központja

borsodihir.hu | 2024. 04. 18. | 14:45:20
Már keresik a kivitelezőt.
Megújulhat Tiszavasvári központja
A Találkozások házában kávézót is kialakítanak (Fotó: google.com)
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés

A település központjának fejlesztésére írt ki pályázatot a tiszavasvári önkormányzat – derül ki a Közbeszerzési Értesítő április 18-i, csütörtöki számából.

A projekt keretében felújítják a Találkozások házát, melyben egy új közösségi kávézót és a felette lévő helyiségben egy galériát alakítanak ki. Az épületbe klímát szerelnek fel, kicserélik a színházterem szellőzőrendszerét, új fénytechnikai rendszert építenek be, felújítják a könyvtár feletti tetőszerkezetet, a külső teraszok pedig új burkolatot kapnak. 

A többi között a városháza tér is megújul, ahol burkolt útvonalakat és játszóteret alakítanak ki, utcabútorokat helyeznek ki. A Kossuth utcán lévő díszkertekben a gimnázium oldalában egészen az előtte lévő térig szintén új utcabútorokat, napvitorlát és növényeket telepítenek, valamint a burkolatot is felújítják. 

A Városháza tér és a Találkozások Háza között új illemhelyet építenek, vele szemben 300 négyzetméteren a járdát, továbbá az Ady Endre utca végén a buszmegállót térkő burkolattal látják el.  

Az ajánlatokat május 2-ig várja a tiszavasvári önkormányzat.  

Hirdetés
Hirdetés