Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés

Amiért nem árt tisztában lenni a kátyúgaranciával

| 2022. 01. 18. | 14:46:00
XXX
Amiért nem árt tisztában lenni a kátyúgaranciával
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés

Ebben a bejegyzésben nem titkolt szándékunk kiemelni az Apollo +2 év kátyúgarancia lényegét és hasznosságát. Kiemelkedően fontos dologról van ugyanis szó azon autósok szemszögéből, akik szeretnek a kockázatok minimalizálása mellett dönteni a gumiabroncsok beszerzéséről.

Nekik fogjuk tehát részletezni, hogyan is működik pontosan az Apollo +2 év kátyúgarancia, mire terjed ki, illetve mire van hozzá leginkább szükség. Következzenek tehát a részletek.

Miért borzasztó kellemetlen, ha frissen beszerzett gumiknál történik defekt?

Nem mintha kellemesebb történés volna az, amikor egy-egy régebbi garnitúrát használva történik meg az emberrel a szerencsétlenség, például egy kátyú miatt. Viszont nagyon bosszantó az, amikor egy nemrégiben eszközölt gumicsere után jön a probléma.

Eleve költséges dologról van szó, hiszen modelltől, típustól és kiviteltől függően nem feltétlenül olcsó mulatság a gumicsere. Nem beszélve a hosszas utánajárásról és a sokszor macerás ügyintézésről.

Szinte lehetetlen küldetés egyetlen olyan gumit beszerezni, ami profilmélységben és típusban is megegyezik a másik hárommal. Jobb megoldás híján az ember inkább beszerez két gumit, ami még több kiadást jelent.

Az Apollo +2 év kátyúgarancia bizony hatékony megoldása a fenti eshetőségeknek

Az Apollo kátyúgarancia nagy előnye, hogy proaktívan megvéd minket a nemrégiben vásárolt gumik defektjének hatványozott negatív következményeitől. Azt jelenti ugyanis, hogy a gumi vásárlástól számított 2 éven belül ingyen és bérmentve cserélik a sérült gumikat.

Akár defektes, szálszakadásos, megpadkázott abroncsokról van éppenséggel szó, a cserére vonatkozó garancia egyaránt érvényes lehet. Vagyis nem kell keresni és utánajárni a csere lehetséges módjainak.

Egyszerűen csak benyújtjuk a cserére vonatkozó igényt, megtörténik a gumicsere, és már mehetünk is tovább a dolgunkra, legyen szó akár az Olcsobbgumi.hu webáruházban elérhető kisteher gumikról vagy a személyautók gumijainak használatáról.

Mit kell tenni az Apollo +2 év kátyúgarancia igénybevételéhez?

Első körben értelemszerűen maguknak a gumiabroncsoknak a beszerzését érdemes megtenni. Például úgy, hogy a fentebb említett Olcsobbgumi.hu webshopban nézzük meg az Apollo termékek választékát, majd onnan intézzük a rendelést.

Ha megkaptuk a kiválasztott gumiabroncsokat, akkor a vásárlástól számított tíz napon belül regisztráljunk a megfelelő platformokon. Nem bonyolult, percek alatt elintézhető folyamatról van szó, ami az Apollo rendszerében rögzíti a gumiabroncs vásárlásának tényét.

Ezzel pedig mondhatni készen is vagyunk. Bátran autózhatunk, és nyugodtak lehetünk annak tudatában, hogy a beszerzéstől számított két teljes esztendőn keresztül Apollo +2 év kátyúgarancia áll a rendelkezésünkre.

Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés