Ezt a fotót nem köszöni meg a kollégájának Orbán Viktor

Szabolcsihír

2018.06.24. 13:46

Ezt a fotót nem köszöni meg a kollégájának Orbán Viktor
A mi szellemi világítóoszlopunk (Fotó: Peter Pellegrini / Facebook)

Divatdiktátor.

Hirdetés

Hirdetés

Miközben éppen a Magyar Kétfarkú Kutya párt vezetője szerint ciki ebből közéleti hírt csinálni, sokan azóta nem bírják abbahagyni a röhögést, hogy a szlovák miniszterelnök a saját Facebook-oldalán megosztotta a mellékelt fotót az Ausztriával kiegészült minapi V4-találkozóról. Nem tudjuk, felül-e valamelyik magyar medve körhintára vagy csak a Tiszában úszkál, ha nem, akkor ezt a képet nehéz lesz überelni a hétvégén.

A felvételről azóta is megoszlanak a vélemények, például a televízióból ismert történész, Konok Péter szerint Orbán Viktor „legatyásodása” annak a jele, hogy a széltében-hosszában lediktátorozott kormányfő már a saját környezetétől sem fogadja el a kritikát, így már óvni sem meri senki az efféle blamától.

Mások egyenesen tudatos akcióról beszélnek, lám, Habony Árpádék milyen körmöntfont módon sugalmazzák a gyanútlan hírfogyasztóknak, hogy a miniszterelnök is csak egy a suta magyar férfiak millió közül. Hogy az Orbán Viktorra nézve előnytelen fotó megosztásához köze van-e Peter Pellegrini pártbeli hovatartozásának (Irány – Szociáldemokrácia párt), nos, a vájtfülűek számára ez sem lehet kétséges.

Egyet azért a V4-et adó kelet-közép-európai országok nevében leszögethetünk: reszkess, Brüsszel, jövünk!

Szóljon hozzá!

Hirdetés