Hirdetés

Értük doboghatnak a szabolcsi szívek

Szabolcsihír

2018.07.08. 10:07

Értük doboghatnak a szabolcsi szívek
Vastag Csaba a döntős lányokkal (Fotó: Facebook / Magyarország Szépe)

Elérkezett a Magyarország Szépe verseny döntője.

Hirdetés

Fekszi Szimonetta és Kántor Bianka révén két Szabolcs megyei hölgyért is szoríthatunk július 7-én este a Magyarország Szépe – Miss World Hungary szépségverseny döntőjében, amit élőben sugároz a Duna Televízió és a Duna World.

A pátyodi Fekszi Szimonetta (23) kommunikáció és média szakos egyetemi végzettsége van, angolul középfokon beszél. Versenyszerűen táncolt, hobbija a rajzolás és a lovaglás.

Szeret rajzolni,lovagolni (Fotó: Borzi Vivien)

Kántor Bianka (18) Nyíregyházán él, most fejezte be középiskolai tanulmányait. Hat éves kora óta vesz részt szépségversenyeken. 14 évesen cserediákként külföldre utazhatott, ez sokat segített abban, hogy önállóvá váljon. Igyekszik környezettudatosan élni és mások figyelmét is felhívni erre. Nagy álma, hogy egyszer műsorvezető legyen.

Műsort is vezetne a jövőben (Fotó: Borzi Vivien)

A nagyszabású gálaműsorban négy körben négy különböző öltözékben vonul végig a kifutón a 16 döntős lány. A zsűritagok és a nézők elsőként bikiniben láthatják a versenyzőket, majd ezt követi az úgynevezett kreatív tour, amelyet idén a labdarúgó-világbajnokság ihletett. Ezután nemzeti öltözetben, majd végül estélyi ruhában lépnek színpadra a finalisták. Az egyes tourok után a zsűritől a 2-2 legkevesebb pontot kapott lány fog kiesni. 

A győztes a Miss World Hungary koronáját viseli majd egy évig és ő képviselheti Magyarországot a Miss World világversenyen. Ezen kívül a verseny két udvarhölgyét is díjazzák, valamint idén is van közönségszavazás. 

A közönség ezen az oldalon szavazhat kedvencére. Az itt legtöbb szavazatot elérő lány A legszebb mosoly cím birtokosa lesz.

Idén ötszáz jelentkező közül több körben választották ki azt a húsz lányt, aki beköltözhetett a felkészítő táborba Visegrádra. Ott a versenyzők majdnem két héten át különféle házi versenyeken mérették meg magukat: a Miss Beauty Face, a Miss Bikini, a Miss Sport és a Miss Talent után egy-egy lánytól elbúcsúztak, így alakult ki a döntős mezőny.
Magyarország Szépe

Hirdetés

Hozzászólás

Hirdetés

Hirdetés

Hirdetés

Hirdetés