Jennifer Aniston bejelentette: édesanya lesz

szabolcsihir.hu

2021.04.13. 17:48

Jennifer Aniston bejelentette: édesanya lesz

Az adoptálási folyamat júniusban fejeződhet be.

Hirdetés

Hirdetés

A Jóbarátok Rachel Greenje a sorozat különkiadásának forgatásán árulta el, hogy hamarosan édesanya lesz. A színésznő évek óta elkötelezett támogatója a Casa Hogar Sion árvaháznak, de egész életében szívén viselte a család nélküli gyermekek sorsát, így nem is csoda, hogy végül az örökbefogadás mellett döntött – írja a hirado.hu.

A napokban befejezett egy órás Jóbarátok rész kitűnő alkalmat biztosított Anistonnak, hogy bejelentse a kislány érkezését Mexikóból.

Természetesen kolléganői, Courteney Cox és Lisa Kudrow már tudtak a dologról, hiszen a három nő évtizedek óta nagyon jó barátságot ápol egymással, de a csapat férfi tagjai, Matthew Perry, Matt LeBlanc és David Schwimmer mit sem sejtettek. Jen akkor szerette volna elmondani a hírt, amikor mindannyian együtt vannak, mert többükkel már nem tudja rendszeresen tartani a kapcsolatot. Az adoptálási folyamat ha minden jól megy, júniusra fejeződik be, szóval nyáron hivatalosan is szülői teendők elé néz majd Aniston – árulta el a Mirrornak egy forrás.

Az egész stáb osztozott a színésznő örömében és úgy tudni, Courteney már a babavárót is elkezdte szervezni.
örökbefogadásJennifer Aniston

Hirdetés

Szóljon hozzá!