Hirdetés

Hirdetés

Lekapcsolták a gépekről az amerikai színésznőt

civishir.hu, wikipedia

2022.08.12. 20:06

Lekapcsolták a gépekről az amerikai színésznőt
Anne Heche (Fotó: Twitter)

Súlyos autóbalesetet szenvedett.

Hirdetés

Anne Heche amerikai színésznő augusztus 5-én este gépkocsijával súlyos autóbalesetet szenvedett Los Angelesben. Járművével előbb egy garázsnak, majd egy háznak csapódott, s az ütközés következtében mind az épület, mind az autó kigyulladt. A baleset egyedüli sérültje Heche volt, akit a mentők kritikus állapotban, súlyos égési sérülésekkel valamint tüdő- és agysérüléssel szállítottak kórházba. Az elsődleges információk szerint Heche alkohol és drog hatása alatt ült a volán mögé, és legalább 100 km/h óra sebességgel hajtott, mielőtt az épületnek csapódott volna.

Később a színésznőt a kórházban agyhalottnak nyilvánították, majd közölték: lekapcsolják az őt életben tartó berendezéseket. Ez augusztus 12-én történt meg a Daily Mail beszámolója szerint.

Gazdag filmes pálya

Anne Celeste Heche 1969-ben született az ohioi Aurorában. A középiskolát követően azonnal egy tévésorozat szereplője lett. Egy évvel később jött első nagyjátékfilmje a Huckleberry Finn kalandjai (1993). Az 1990-es évek elején olyan filmekben volt látható, mint Az ifjú Indiana Jones kalandjai (1993), A sors kegyeltje (1994) és a Bármit megteszek (1994). 1996-ban Heche átütő sikert aratott Demi Moore partnereként Az esküdt című filmben. Még ugyanebben az évben szerepet kapott Cher mellett a Ha a falak beszélni tudnának című filmben. 1997-ben Johnny Depp feleségét alakította a Fedőneve: Donnie Brasco című filmben és feltűnt a Tudom, mit tettél tavaly nyáron című horrorfilmben. Harrison Ford társaként szerepelt a Hat nap, hét éjszaka című romantikus filmben (1998). 1998-ban a People magazin beválasztotta a világ 50 legszebb embere közé. A Psycho című 1998-as filmben ő játszotta Marion Crane-t, Vince Vaughn ellenfelét. 2004-2005-ben az Everwood című sorozatban volt látható. 2006-2008 között egy újabb sorozatszerepet kapott A férfi fán terem című vígjáték-drámasorozatban.

Két gyermeke van: 13 és 15 évesek.

autóbalesetAnne Heche

Hirdetés

Szóljon hozzá!

Hirdetés