Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés

Míg aludt, kifosztották a férfit Vásárosnaményban

| 2018. 10. 31. | 11:03:00
A rendőrség lezárta a nyomozást.
Míg aludt, kifosztották a férfit Vásárosnaményban
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés

Befejezte a Vásárosnaményi Rendőrkapitányság annak az ügynek a vizsgálatát, amely még a nyáron történt Vásárosnaményban.

 

A rendőrök augusztus 4-én 1 óra körül a vásárosnaményi Tisza-parti üdülőövezetben egy földön fekvő, magatehetetlen állapotban lévő férfira találtak. A rendőröknek sikerült felébreszteniük az illetőt, aki elmondta, az éjszaka folyamán egy üdülőben a barátaival italozott, majd a faházból elment sétálni, és utána már csak arra emlékszik, hogy rendőrök vannak körülötte.

Elmondta továbbá, hogy több értékét, köztük az öngyújtóját, a mobiltelefonját és a pénzét nem találja.

A rendőrök bűncselekmény gyanúja miatt azonnal adatgyűjtést végeztek. A helyszín közelében intézkedés alá vontak egy 20 éves gulácsi férfit.

Miután zsebeiben megtalálták az eltulajdonított értéktárgyakat és a készpénzt, ezért a rendőrök a férfit a rendőrkapitányságon kifosztás bűntett elkövetésének megalapozott gyanúja miatt gyanúsítottként hallgatták ki, aki a terhére rótt bűncselekményt elismerte.

A nyomozás vizsgálati szakaszában a Vásárosnaményi Rendőrkapitányság a szükséges eljárási cselekményeket elvégezte és az iratokat átadta az illetékes ügyészségnek.

Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés