Hirdetés

Megkéseltek egy tanárt egy hazai középiskolában – Frissítve!

szabolcsihir.hu

2019.12.05. 13:27

Megkéseltek egy tanárt egy hazai középiskolában – Frissítve!
(Fotó: MTI/Krizsán Csaba)

A tettest elfogták.

Hirdetés

December 5-én, 12 óra körül az egyik győri intézményben késelés történt – olvasható a police.hu-n. Mint írják, a rendőrök a bűncselekmény feltételezett elkövetőjét elfogták, és megkezdték a helyszíni szemlét. A sértettet a mentők kórházba vitték.

Az Indexet több olvasó is arról tájékoztatta, hogy az eset a Jedlik Ányos középiskolában történt. Gede Eszter, a Győri Szakképzési Centrum kancellárja azt mondta, nagyon sajnálják, megrendüléssel értesültek a történtekről. – Mindent megteszünk a diákok és kollégák érdekében, hogy ez az ügy tisztázásra kerüljön. A rendőrség is vizsgálódik, mi pedig pszichológus és más segítők közreműködésével igyekszünk segíteni – fogalmazott a kancellár. Sajtóinformációk szerint egy diák a tanórán késelte meg egy tanárt. A tanításnak vége, minden gyereket hazaküldtek.

A tanár állapotáról egyelőre nincs információ, de a portál állítása szerint nagy a felfordulás az intézményben, az igazgató ugyanakkor nem kívánt nyilatkozni.

Frissítés

A rendőrség 15 óra 30 perckor azt közölte, hogy egy 51 éves tanárnőt szúrt hátba egy fiatalkorú, 17 éves fiú egy késsel. Az egyenruhások a fiút a rendőr-főkapitányságra előállították, ahol vele szemben emberölés bűntett kísérlet elkövetésének megalapozott gyanúja miatt eljárást indítottak. Elszámoltatása, illetve a tanúk kihallgatása jelenleg is folyamatban van.

Galéria

késelésGyőr

Szóljon hozzá!

Hirdetés

Hirdetés