Hirdetés

Drogdílerekre csaptak le Kisvárdán

szabolcsihir.hu

2020.01.31. 10:55

Drogdílerekre csaptak le Kisvárdán
(Fotó: police.hu)

A férfiakat őrizetbe vették.

Hirdetés

Hirdetés

A rendőrök január 29-én Kisvárdán ellenőriztek egy Renault típusú kisteherautóval közlekedő férfit. A járművet átvizsgálták, amiben 14,9 gramm kábítószer gyanúját keltő fehér port találtak. A nyomozók a férfi házában további kábítószer gyanúját keltő, barna színű növényi törmeléket és digitális mérlegeket foglaltak le. A 42 éves tiszakanyári férfit a rendőrkapitányságra előállították, ahol kábítószer-kereskedelem bűntett elkövetésének megalapozott gyanúja miatt gyanúsítottként kihallgatták, és bűnügyi őrizetbe vették.

A nyomozás adatai szerint a férfi Kisvárdán rendszeresen értékesített kábítószert több személynek.

Ugyanezen a napon fogták el a nyomozók azt a 26 éves kisvárdai férfit, aki a megalapozott gyanú szerint a 42 éves gyanúsított viszonteladója volt. Otthonában különféle mennyiségű és kiszerelésű kábítószer gyanúját keltő anyagot, valamint azok kiporciózásához használt eszközöket foglaltak le. A nyomozók a 26 éves férfit kábítószer-kereskedelem bűntett elkövetésének megalapozott gyanúja miatt szintén bűnügyi őrizetbe vették.

A rendőrség a továbbiakban előterjesztést tett a gyanúsítottak letartóztatásának indítványozására az illetékes ügyészségnél.

Galéria

Kisvárdadrogdíler

Hirdetés

Szóljon hozzá!

Hirdetés