Hirdetés

Késelés a gergelyiugornyai éjszakában

| 2020. 07. 05. | 12:31:00
A vásárosnaményi rendőrségen ért véget a buli.
Késelés a gergelyiugornyai éjszakában
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés

A Vásárosnaményi Rendőrkapitányság felfegyverkezve elkövetett garázdaság bűntett elkövetésének megalapozott gyanúja miatt folytat büntetőeljárást egy 17, egy 18, egy 20 és egy 26 éves petneházi, valamint egy 20 éves és egy 21 éves vásárosnaményi lakosok ellen, írja a police.hu.

2020. július 4-én hajnalban a két, illetve négyfős társaság Vásárosnamény üdülőövezetében szórakozott, amikor az utcán szóváltásba keveredtek, és kölcsönösen bántalmazták egymást. A verekedés közben a 20 éves vásárosnaményi fiú egy rugós kést vett elő, amivel megszúrta a 26 éves petneházi fiút, aki ennek következtében súlyos sérülést szenvedett.

A rendőrök a bejelentést követően rövid belül elfogták a feltételezett elkövetőt, akit garázdaság bűntett és testi sértés bűntett elkövetésének megalapozott gyanúja miatt a rendőrkapitányságra előállították és gyanúsítottként kihallgatták. A két társaság többi tagjának is garázdaság bűntett elkövetése miatt kell felelnie, őket szintén előállították a rendőrök, és gyanúsítottként kihallgatták. A büntetőeljárás alatt mindannyian szabadlábon védekezhetnek.

Hirdetés