Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés

Részben tagadja tettét a testvéreit karácsonykor megkéselő szabolcsi

| 2021. 04. 27. | 19:32:00
A férfit azzal is gyanúsítják, hogy megrúgta a feleségét.
Részben tagadja tettét a testvéreit karácsonykor megkéselő szabolcsi
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés

A Nyíregyházi Törvényszék április 27-én előkészítő ülést tartott az életveszélyt okozó testi sértés bűntettének kísérlete és kábítószer birtoklásának vétsége miatt L.D. vádlottal szemben folyamatban lévő ügyben - közölte a Szabolcsihírrel Resán Dalma sajtószóvivő.

A vádirat szerint a férfi még 2019. december 24-én napközben alkoholt ivott és kábítószert fogyasztott, majd az esti órákban egy családi rendezvényen pofon ütötte és megrúgta a feleségét.

Az asszony a verés elől bemenekült a házba, és az ott lévő rokonoktól kért segítséget. A vádlott testvérei kimentek az udvarra, hogy a további bántalmazást megakadályozzák, azonban ekkor a vádlott a zsebéből elővett egy kést.

Amikor az egyik testvére megpróbálta lefogni a vádlottat, akkor ő a nála lévő késsel többször megvágta és megszúrta a férfit. Ezután a vádlott a testvére segítségére siető másik testvérére is rátámadt. Ezután a sértettek bementek a házba, közben a lakásban lévők telefonon értesítették a mentőket és a rendőrséget.

Mindkét sértett 8 napon belül gyógyuló sérülést szenvedett, azonban a vádlott által használt eszközre és a sérült testtájékra tekintettel fennállt az életveszélyes sérülések reális esélye is.

Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés