Letartóztatták a szabolcsi férfit, aki ismeretlen folyadékkal akart megitatni egy lányt

Szabolcsihír

2021.09.23. 17:26

Letartóztatták a szabolcsi férfit, aki ismeretlen folyadékkal akart megitatni egy lányt
A kép illusztráció

Tarkón ragadta, úgy akarta a szájába önteni.

Hirdetés

Hirdetés

A Nyíregyházi Járásbíróság nyomozási bírója szeptember 22-én a személyi szabadság megsértésének bűntette miatt indult eljárásban elrendelte S.A. gyanúsított letartóztatását 2021. október 22-ig - közölte a Szaboclsihírrel Resán Dalma sajtószóvivő.

A megalapozott gyanú szerint a férfi szeptember 19-én egy Szabolcs megyei településen kerékpározott, majd az utcán sétáló sértett mögé hajtott. Mikor a lány mögé ért, hirtelen mozdulattal megragadta tarkóját és a kezében lévő üvegből ismeretlen eredetű folyadékot próbált a lány szájába önteni. A sértett próbált szabadulni a sértett szorításából, de eredménytelenül. Rövid idő elteltével a férfi elengedte a sértettet, majd távozott a helyszínről.

A férfi büntetett előéletű, legutóbb a Nyíregyházi Járásbíróság 2020-ban ítélte felfüggesztett börtönbüntetésre, jelenlegi tettét a büntetés próbaideje alatt követte el, sőt más, hasonló bűncselekmény miatt is van vele szemben folyamatban büntetőeljárás. Mindezek alapján a bíróság döntése szerint megalapozottan feltehető, a gyanúsított szabadlábra helyezése esetén újabb bűncselekményt követne el, ezért elrendelte letartóztatását.

A végzés nem végleges, mert bár az ügyész tudomásul vette, a gyanúsított és védője fellebbezést jelentett be vele szemben.

személyi szabadság megsértése

Hirdetés

Szóljon hozzá!

Hirdetés