Hirdetés

Letörte a sorompó rúdját, keresik a vásárosnaményi rendőrök

police.hu

2022.04.02. 09:45

Letörte a sorompó rúdját, keresik a vásárosnaményi rendőrök
Fotó: police.hu/archív

A tilos jelzés ellenére hajtott az átjáróba.

Hirdetés

Hirdetés

A Vásárosnaményi Rendőrkapitányság Közlekedésrendészeti Alosztálya közlekedés biztonsága elleni bűncselekmény elkövetésének gyanúja miatt folytat nyomozást ismeretlen tettes ellen.

Az eljárás adatai szerint eddig ismeretlen személy 2022. március 28-án 16 óra 10 perc körül az általa vezetett tehergépjárművel és az utána kapcsolt szürkés színű ponyvával fedett vontatmánnyal közlekedett Vásárosnaményban, az Ilki úton a Kossuth út irányából.

Haladása során az Ilki úti vasúti átjáróba a fényjelző készülék tilos jelzése ellenére behajtott, melynek során a záródó sorompó rúdját letörte. Az ismeretlen elkövető a cselekmény elkövetése után tovább közlekedett Ilk irányába.

A rendőrség várja az ismeretlen járművezető, illetve azok jelentkezését, akik az eset körülményeiről információval rendelkeznek. Jelentkezni lehet a Vásárosnaményi Rendőrkapitányságon személyesen, telefonon a 06-42-524-600 hívószámon, vagy a 112-es központi segélyhívón. Névtelensége megőrzése mellett a nap 24 órájában ingyenesen hívható 06-80-555-111 Telefontanú zöldszámán is bejelentést tehet.

Vásárosnaménybűncselekménysorompó

Hirdetés

Szóljon hozzá!

Hirdetés