Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés

Elfogták Berki dílerét?

| 2022. 05. 11. | 16:47:00
Úgy tudni, kokaint és marihuánát találtak a celeb lakásán.
Elfogták Berki dílerét?
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés

Elfogta a rendőrség azt a dílert, akit azzal gyanúsítanak, hogy ő adhatta a drogot Berki Krisztiánnak, akit péntek reggel találtak holtan a IX. kerületi otthonában - írta a 24.hu május 11-én.

Mint ahogy azt lapunk is megírta, a rendőrök kábítószergyanús anyagokat találtak a celeb lakásán, ezért a BRFK a közigazgatási eljárás mellett büntetőeljárást is indított.

A lapot - mely úgy tudja, Berki lakásán kokaint és marihuánát találtak - a BRFK arról tájékoztatta, hogy a Kábítószer Bűnözés Elleni Osztály nyomozói május 10-én Vecsésen fogtak el egy feltételezett drogkereskedőt, akit a kihallgatását követően őrizetbe vettek, és kezdeményezték a letartóztatását. A 42 éves K. István lakásán bruttó 50 gramm kokaint és marihuánát, és két, nagy értékű személyautót foglaltak le. Ugyanebben az eljárásban kábítószer birtoklása vétség megalapozott gyanúja miatt kihallgattak egy 48 éves budapesti férfit is, akitől marihuánát, kokainnal szennyezett tárgyakat, valamint teljesítményfokozó-szereket foglaltak le.

Bagoly Bettina, a Fővárosi Főügyészség szóvivője az üggyel kapcsolatban azt mondta, megérkezett a kerületi ügyészségre a rendőrség előterjesztése, melyben kezdeményezték a féfiak letartóztatását.

Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés