Hirdetés

Ismert magyar divattervezőt tartóztattak le

index.hu, mandiner.hu

2022.10.25. 12:32

Ismert magyar divattervezőt tartóztattak le
(Fotó: illusztráció)

Kábítószert találtak nála.

Hirdetés

Kábítószerügyben letartóztatták Herczeg Zoltán divattervezőt. A férfi letartóztatását vasárnap rendelték el, állítólag a hatóság kiterjedt nyomozást folytat az ügyben, mivel felmerült, hogy H. Zoltán kereskedett is a droggal. Állítólag az ügyben közéletben is ismert nevek is felmerültek, köztük ellenzéki politikusoké és egy újságíróé is.

Az Indexnek Czutor Zoltán megerősítette, hogy Herczeg Zoltánról van szó. A zenész és a divattervező ismeretsége több évtizedre nyúlik vissza – bár részleteket nem tud az ügyről, nehezen tudja elképzelni, hogy Herczeg Zoltán droggal kereskedett volna.

„A Budapesti Rendőr-főkapitányság nyomozói 2022. október 21-én bűnügyi információk alapján fogtak el két férfit Budapest IV. és XIII. kerületében. Az egyiküknél összesen körülbelül 100 gramm növényi törmeléket – az elsődleges adatok szerint marihuánát – és 16 gramm kokaingyanús port, a másiknál összesen körülbelül 85 gramm növényi törmeléket, valamint 1 gramm port – elsődleges adatok szerin kokaint – találtak. Az anyagokat szakértők vizsgálják. A BRFK kábítószer-kereskedelem bűntett megalapozott gyanúja miatt folytat eljárást. A rendőrség mindkét gyanúsítottat őrizetbe vette, egyiküket a bíróság azóta letartóztatásba helyezte. Az eljárásnak jelenleg nincs több gyanúsítottja”

– olvasható a hatóság válasza, amit a Magyar Hang megkeresésére küldött. 

drogrendőrség

Hirdetés

Hirdetés