Hirdetés

Lagzi Lajcsi visszaadja az állami kitüntetéseit

index.hu

2023.03.16. 16:54

Lagzi Lajcsi visszaadja az állami kitüntetéseit
(Fotó: RTL Klub)

Börtönbe kell vonulnia.

Hirdetés

Galambos Lajos végső elkeseredettségében úgy döntött, visszaadja a Magyar Köztársasági Érdemrend tisztikeresztjét és lovagkeresztjét, amiről levélben tájékoztatta Novák Katalin köztársasági elnököt. A zenész abban bízik, hogy ezzel bizonyítani tudja igazát, de ha mégsem, akkor nem szeretne szégyent hozni erre az elismerésre - írja az Index.

Visszaadok mindent, de őszintén bízom abban, hogy az ügyem lezárta után ezek visszajutnak majd hozzám. Merthogy én ugyanaz a Galambos Lajos vagyok, aki 2001 augusztusában Mádl Ferenctől és Orbán Viktortól, 2006 márciusában pedig Sólyom Lászlótól és Gyurcsány Ferenctől átvehettem ezeket a kitüntetéseket

- írta Galambos Lajos, akit a Budapest Környéki Törvényszék mint másodfokú bíróság december 7-én jogerősen három év hat hónap szabadságvesztésre és négy év közügyektől eltiltásra ítélt, több társával együtt gazdálkodó szervezet részére tevékenységet végző, önálló intézkedésre jogosult személlyel kapcsolatban elkövetett vesztegetés bűntette és más bűncselekmények elkövetése miatt.

börtönkitüntetésGalambos LajosLagzi Lajcsi

Hirdetés

Hirdetés