Hirdetés

Újjászervezték a lombikprogramot Debrecenben

civishir.hu

2017.11.25. 08:42

Újjászervezték a lombikprogramot Debrecenben

Ugyanott, kimagasló tudományos háttérrel várják a leendő szülőket.

Hirdetés

Ahogy arról korábban beszámoltunk, nem maradnak ellátás nélkül a mesterséges megtermékenyítésre váró szülők – hamarosan folytatódik a debreceni program immár az egyetem gondozásában. Berényi Ervin, a Debreceni Egyetem Klinikai Központ elnöke a Cívishír megkeresésére közölte: a dátum tartható, a gyermektelenséggel küzdő párok jövő év elejétől az eddig megszokottak szerint, továbbra is a Debreceni Egyetem Klinikai Központjában kaphatnak szakmai segítséget, hogy gyermekvállalásuk sikeres legyen. Elmondta, az elmúlt 15 évben a Kaáli Intézet által, kiszervezett formában ellátott tevékenységet újra a Klinikai Központ látja el az újonnan létrejött asszisztált reprodukciós központ kereteiben, biztosítva az ellátás folyamatosságát.

Az érintettek számára a szerződéses háttér változása nem lesz érezhető: a korábbi helyszínen, a megszokott várakozási időkkel, a megfelelő szakmai és infrastrukturális háttérrel jutnak ellátáshoz.

A megújult központ 2018. január 2-án nyitja meg kapuit, azzal a céllal, hogy pácienseink számára a legmagasabb nemzetközi színvonalú ellátást biztosítsa. A meddőség komplex kivizsgálásában, gyógyításában és a mesterséges fogantatás biztosításában kíván élen járni. Az új központ egyedülállóan gyors kivizsgálást biztosít, legyen szó anatómiai, endokrinológiai, immunológiai, hematológiai vagy andrológiai okok tisztázásáról, a társszakmákkal szorosan együttműködve, a Klinikai Központ kimagasló tudományos hátterével. Mindezt a megszokott környezetben, a jól ismert szakemberekkel, a legkorszerűbb technológiai háttér mellett, a legújabb kutatási eredményeket felhasználva, és az innovációt szem előtt tartva.

A lombikeljárások közelmúltban kiszélesített állami támogatása révén az érintettek az új, kedvező feltételeknek megfelelően juthatnak hozzá a meddőségi kezelésekhez és az asszisztált reprodukciós eljárásokhoz.

További információ

06-52/255-028
06-52/255-818
06-52/255-138

lombikprogramBerényi Ervinmesterséges megtermékenyítés

Hirdetés

Ez is érdekelheti

    Hirdetés