Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés

Túrafelszerelések között válogattunk

| 2019. 05. 22. | 16:24:00
Irány a természet!
Túrafelszerelések között válogattunk
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés

Több napot töltünk a szabadban? Akkor bizony jól jöhet néhány olyan eszköz, amivel komfortosabbá tehetjük ezeket! A 3 részes, összehajtható étkészlet egy tányért, és tálat, valamint evőeszközt tartalmaz, hogy kempingezés esetén is kényelmes legyen az étkezés. A rugalmas, összehajtható szilikonból készült darabok vágódeszkaként is használhatók, emellett egyszerűen összehajthatók, és helytakarékosan tárolhatók a hozzájuk tartozó tárolótáskában, amelyen karabiner is található, hogy egy mozdulattal rögzíthessük azt!

Az összehajtható mosogatótál szintén jól jöhet egy több napos túra vagy kempingezés esetén, hiszen sokoldalúan használható, mosogatás mellett akár ruhák tisztításához is, ha erre szükség van! Levehető, hálós tasakjában elhelyezhetők a tisztítóeszközök, de akár a horgászfelszerelés is, hordozófüleivel pedig könnyedén mozgatható. Lezárt varrásokkal készült, megerősített szélekkel, így gond nélkül megtölthető vízzel, nem fog szivárogni, és a formáját is tartja. Használaton kívül teljesen laposra hajthatjuk, így kis helyen is elfér majd, ami fontos szempont lehet nem csak otthon, hanem a táborozás során is!

Az okostelefonok gyorsan lemerülnek, és több napos túrák esetén a powerbank-ek kapacitása sem feltétlenül elég, ilyenkor hasznos segítséget nyújt az összehajtható napelemes töltő, amelyhez két USB kábel tartozik, így egyszerre két eszközt is tölthetünk róla. És hogy miből? A rajta található időjárásálló, 20 wattos napelem modulok megfelelő teljesítményről gondoskodik napsütéses idő esetén, így áraforrásoktól távol is elegendő energiát biztosíthatunk az elektromos készülékeink számára!

Nedvesség és hideg ellen is hatékony védelmet nyújt az összehajtható thermo ülőpárna, ami kempingezéshez, de akár egy szabadtéri koncerten is jó szolgálatot tehet hűvösebb idő esetén. Alsó oldala víztaszító, felül pedig kellemes, puha borítást találunk a belső habszivacs réteg fölött, így összességében optimális hőszigetelésről gondoskodik. Út közben kicsire összehajtható, és rögzíthető is ebben a pozícióban a tépőzáras pánt segítségével.

Fenti eszközök a Tchibo webáruház heti ajánlatában találhatók meg. Még több piknikfelszerelés az állandó kínálatban, itt található!

Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés