Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés

Amikor egy gengszter barber shopba térsz be

| 2020. 07. 21. | 20:02:00
Így lehet kihozni egy szolgáltatásból a maximumot.
Amikor egy gengszter barber shopba térsz be
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés

Milyen gyakran jársz férfi fodrászhoz? Odafigyelsz arra, hogy szakállad tökéletes ápolásban részesüljön? A barber shopok minden korábbinál szélesebb kínálattal jelen vannak a piacon. A tapasztalatok azonban azt mutatják, hogy a vendégek egyre inkább előnyben részesítik azokat a helyszíneket, melyek már megjelenésüknél fogva is egyfajta különleges hangulatot árasztanak. Ezt kaphatod meg a gengszer barber shoptól, mert ma már ilyennel is találkozhatsz. 

Az alkoholtilalom bűnös világa, a régi korokat idéző fegyverek, a bőr kanapék és az igencsak retro kiegészítők jó ízléssel társítva olyan sajátos belső enteriőrt teremtenek, melyért már alapból megéri betérni. Igazi rendhagyó élményt lehet átélni egy ilyen barber shopnál (forrás: gcutzbarbershop.hu). Kóstolj meg egy jó whiskey-t, vagy légy vendég egy sörre, de az alkoholmentes italok közül is válogathatsz, ha autóval érkezel a helyszínre. 

A gengszter barber shop tökéletes példa arra, hogyan lehet kihozni egy ilyen szolgáltatásból a maximumot, s miként élhető meg élményként a fodrásznál töltött idő. Nem csak a klasszikus vagy trendi frizurák közül válogathatsz, hanem a manapság divatos szakállviseletek közül is megtalálják a szakemberek a számodra ideális formát. Ne feledd, a szakáll viselése csak akkor adhat igényes megjelenést, ha annak ápolására fokozott figyelmet fordítasz. Nincs hajad? Akkor is érdemes ellátogatnod a barber shopba, hiszen a szakállvágással, festéssel és ápolással férfias megjelenésre tehetsz szert. 

A sajátos enteriőr előnyeit másként is kihasználhatod. Pózolj egy Thompson gépfegyverrel, fogd kézbe a coltot vagy a revolvert, és készítsd el a legmenőbb képeket az Instára. A hely hangulata garantáltan magával ragad majd, és legközelebb is visszatérsz. A tapasztalatok szerint a férfiak gyakran szükséges teendőként tekintenek a fodrászatra, amit mihamarabb szeretnének maguk mögött tudni. Belegondoltál már abba, hogy a fodrászlátogatás élmény is lehet? Szakadj ki a hétköznapokból arra az órára, amit az ápolt, igényes külső megteremtésére szánsz, és légy egy igazi időutazás részese a gengszter barber shopban! A hangulat és a különleges környezet biztosan elnyerik tetszésed.  

Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés