Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés

A megfelelő nappalibútor, -szekrénysor meghatározza a hangulatot

| 2021. 02. 15. | 17:48:00
A Mirjan 24 immáron 28 éve gyárt bútorokat.
A megfelelő nappalibútor, -szekrénysor meghatározza a hangulatot
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés

Alapvetően elmondhatjuk, hogy a nappali, a lakásunk szíve és lelke. Ez az a hely, ahol olyan jó megpihenni egy fárasztó nap után. Ebben a helyiségben, akár magányosan, akár a családdal töltjük a pihenőidőnket, kellemesen érezhetjük magunkat, persze csak abban az esetben, ha a tér hangulatosan van berendezve és a lakás stílusának megfelelően válogattuk össze a berendezési tárgyakat, a nappali bútorzatát, és ha kifogástalan szekrénysort választottunk. 

A megfelelő nappali bútor, szekrénysor kiválasztása nem könnyű, mégis kulcsfontosságú feladat, hiszen voltaképpen ez a bútordarab adhat egyfajta elegáns megjelenést a helyiségnek. Ma már webshopokban is beszerezhetjük a lakberendezési tárgyakat és bútorokat. Még csak ki sem kell mozdulnunk otthonunk kényelmééből. Nagyszerű nappali bútorok, nappali szekrénysorok között válogathatunk, ha a https://www.butor-mirjan24.hu weboldalra kattintunk. A Mirjan 24 immáron 28 éve gyárt bútorokat. Ez az a hely, ahol nem csak bútorokat, hanem kiegészítőket is találhatunk, amelyekkel hangulatossá és otthonossá varázsolhatjuk a lakásunkat. 

A nappali bútorzata legyen funkcionális és kényelmes

Amikor berendezzük a nappalit, nem csak az az elsősleges szempont, hogy ízléses legyen és a bútorok maximálisan betöltsék a funkciójukat, hanem az is alapvető, hogy simogassa a lelkünket ezeknek a bútoroknak a látványa és természetesen, a kényelme is fontos. 

Az, hogy milyen nappali bútor kerül a lakásunknak ezen helyiségébe, sok mindennek a függvénye. A nappali mérete nagyban meghatározza, hogy milyen bútorokkal tesszük otthonossá a teret. De a lakásunk stílusa és a személyes preferenciáink és ízlésünk is ad egyfajta irányvonalat a berendezést illetően, hiszen egy minimalista stílusú lakás kevesebb bútorzatot kíván, mint egy modern vagy egy klasszikus stílusú lakás. 

A nappali szekrény mellett, az ülőbútorok is kiemelt szerepet kapnak a nappaliban, hiszen egy kényelmes kanapé, egy sarokgarnitúra vagy fotel, elengedhetetlen része a komfortos nappalinak. A fotel jó, ha összhangban van a kanapéval, de aki a kontrasztos színeket kedveli, választhat más színű és textúrájú ülőalkalmatosságot is, mint amilyen a nappali domináns színe. A Mirjan 24 Bútor olyan kárpitozott bútorokat készít, amelyeket nem csupán a magas minőség, hanem a dizájnos megjelenés is jellemez. 

A nappali szekrénysorát hivatottak kiegészíteni a komódok és a vitrinek. A komód nem csak elrejt dolgokat, de fókuszponttá is alakulhat a lakásunkban, hiszen számtalan olyan dolgot elhelyezhetünk rajta, amit szeretnénk a vendégeinknek megmutatni. Választhatunk magasfényű, matt, vagy LED világítással ellátott komódot is. A vitrin pedig szintén szolgálhatja ezt a célt, de ebbe a szekrénykébe a féltett kincseinket is rejthetjük. A hagyományos vitrinek mellett, a modern és a LED lámpákkal ellátott vitrinek is megtalálhatók a kínálatban. 

Napjainkban az egyik legnagyobb szerepe a tévéállványnak van, hiszen nincs is annál jobb, amikor a család a nappaliban élvezi az izgalmas és szórakoztató filmeket. A TV alá készült szekrény is sokféle stílusban és színben kapható, így mindenki megtalálhatja a kedvére valót, szín és méret tekintetében is. A LED világítással egy nagyszerű házimozi sarkot is létrehozhatunk és egyúttal a kellemes hangulatot is pillanatok alatt megteremthetjük. 

A nappali egy másik fókuszpontja lehet a dohányzóasztal, amelyre nem csak pakolhatunk dolgokat, de egy teljesebb összképet is adhatunk a nappalinknak. Választhatunk üveges, teli tetejű, egyszerű és modern megjelenésű dohányzóasztalt, de a palettán a futurisztikus asztalok is éppúgy fellelhetők, mint a kissé hagyományosabb vonalat képviselő asztalok. 

A masszív bükkfából készült asztalok és székek is fontos részei lehetnek a nappalinak, hiszen sok esetben ez az a hely, ahol a család ünnepel az asztalt körülülve. A fa és a szövetek színe széles skálán mozog, így bármilyen stílusú is a lakásunk, bizonyára találunk megfelelő bútorzatot a nappalinkba. 

Nappali szekrénysor, a nappali legfontosabb eleme

A lakás minden helyiségében van egy-egy olyan alapbútor, ami nélkül üres és élettelen lenne a lakásunk. A nappali szíve talán a nappali szekrénysor lehet, amelyet ma már modern kivitelben készítenek és nem hatalmas méretben, hogy elfoglalja az egész helyiséget. A MIRJAN24 Bútor modern vonalvezetésű, egyedi és különleges formájú szekrényeket is gyárt, de a kínálatban a hagyományos vonalvezetésű szekrénysorok is éppúgy megtalálhatók. A szekrénysorokhoz számos kiegészítő megtalálható a webshopban, amelyek valóban hangulatossá és otthonossá varázsolják az otthonunkat. 

Hirdetés
Hirdetés