Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés

Előtte-utána képek mellnagyobbítás műtétekről

| 2021. 08. 24. | 12:42:00
A terhesség és az öregedés megviseli a női testet, főképpen a melleket.
Előtte-utána képek mellnagyobbítás műtétekről
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés

www.drfalus.hu weboldalon látható képek jól mutatják, hogy mekkora különbséget tud tenni egy gondosan végzett plasztikai műtét. De vajon milyen helyzetekben érdemes elvégeztetni a műtéteket?

Néhány nő olyan mellekkel születik, amelyek természetüknél fogva kicsik és laposak, nem is igen illeszkedik testalkatukhoz.  A mellimplantátumok a mell felső részének tökéletes domborulatot biztosíthat egy mellimplantátum. A műtét után a hölgyek sokkal érzékibbnek és nőiesebbnek érzik magukat. Ha az a cél, hogy egy bizonyos kosárméretet elérjünk vagy egyszerűen szeretnénk, ha kitöltené a bikinifelsőnket a mellünk, vagy egy egyszerű hétköznapi ruhában is bombasztikusan szeretnénk kinézni, akkor érdemes a műtét mellett dönteni. A mellnagyobbítás minden esetben egy teljesen új külsőt kölcsönöz. Emellett minden nőnél megtalálható valamilyen asszimetria a testén. Sokaknál ez pontosan a melleknél. A mellek méretbeli különbsége sok esetben egészen feltűnő és kínos érzést kelt a ruházatok viselésekor, egy fürdőruhánál pedig különösképpen. A mellnagyobbítás egy tökéletes módja annak, hogy a természetes egyenlőtlen melleket tökéletessé varázsolják. Minden esetben egyedileg határozható csak meg, hogy milyen formájú és profilú implantátumra lesz szükség. A műtét után egészen biztos, hogy mind a két mell egyforma lesz és nem kell többet kínosan érezni magunkat egy-egy nyári strandolás során.

A terhesség és az öregedés megviseli a női testet, főképpen a melleket. A kisgyermekes anyukák szoptatás után szembesülnek azzal, hogy mellük megereszkedett és csökkent a mellek térfogata is. Természetesen ez a gravitációs hatás az öregedés során is bekövetkezik és hasonló változásokat érzékelhetnek a mellekben. A mellek elvesztett térfogatát és a fiatalosabb hatást a mellnagyobbítással vissza lehet adni. Egy másik gyakori eset a masztektómia, amely sokszor életmentő műtétnek számít. Egy rendkívül nehéz betegség lefolyása közben sokszor a mellek újjáépítésére is szükség van. Ezeknél a műtéteknél a hölgyek saját testszövetének felhasználásával vagy szilikonnal esetleg sóoldattal lehet elvégezni a mell újjáépítő műtéteket. Ez a műtét segítséget jelent a rákos megbetegedésekkel küszködőknek, hiszen, ha elvégzik a helyreállító műtétet újra önmaguk lehetnek. Azok a hölgyek, akik elégedetlenek kebleikkel, azok természetes megjelenésével - és emiatt kisebbrendűségben, önbizalomhiányban szenvednek - mindenképpen javasolt a mellnagyobbító műtét.

A mellnagyobbító műtét elvégzése előtt mindenképpen szükséges egy laborvizsgálat, egy mammográfia, illetve egy mell ultrahang, EKG és mellkasröntgen. A mellnagyobbító és korrekciós műtéteket altatásban végzik és a műtét végén általában felszívódó varratokat helyeznek el. Miután elhagyják a hölgyek a kórházat érdemes azzal számolni, hogy rendszeresen kell hordani a kompressziós melltartót és visszajárni a kontrollvizsgálatokra. Ha gondosan végzett plasztikai műtétet keresünk, amely során tényleg azt a mellformát kapjuk meg amelyre vágyunk, akkor érdemes minél előbb felkeresni a szakembereket.

Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés