Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés

Fényes pufidzseki – megfelelő választás számodra?

| 2021. 10. 20. | 16:23:00
Kellő meleget biztosít, még a leghidegebb téli napokon is
Fényes pufidzseki – megfelelő választás számodra?
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés

A pufidzseki az utóbbi években töretlenül hódít. Egyre több férfi dönt emellett a kabát mellett, merthogy kellő meleget biztosít még a leghidegebb téli napokon is. A pufidzseki, vagy más néven steppelt dzseki, nem csak könnyű, hanem nagyon kényelmes is, nem beszélve arról, hogy a sportos és a hétköznapi stílus kialakítását is lehetővé teszi. A víz- és szélálló tulajdonsággal rendelkező dzseki még a legkeményebb téli időjárással szemben is eredményesen veszi fel a „harcot”, talán ez is oka annak, hogy egyre több férfin lehet látni ilyen modellt a téli hónapokban. A pufidzsekik sokféle kialakításban, fazonban elérhetők. Néhány éve robbantak be a divat világába az úgynevezett fényes pufidzsekik és nem csak a nők körében. A nők jelentős hányada egyébként is preferálja a fényes, csillogó sminkeket, ékszereket, ruhákat és egyéb kiegészítőket. De a férfiak is favorizálják a fényes holmikat, ők is vásárolhatnak fényes pufidzsekit? Mutatjuk, hogy miért nem csak a női nem kedvence lehet egy ilyen különleges ruhadarab!

A puffer dzseki előnyei

Először is nézzük meg, hogy miért olyan közkedvelt manapság a pufidzseki vagy más néven puffer kabát? Ki ne szeretne egy olyan téli kabátot, amely a könnyű és a meleg kombinációjával rendelkezik? A pufidzsekikre mindkét jelző maximálisan illik. Népszerűségének ez lehet az egyik oka. A férfiak nem szeretnek túlöltözni. Amennyiben pufidzsekit hordasz a téli időszakban, nem is lesz arra szükség, hogy sok holmit magadra ölts, elegendő lesz egy póló, egy ing vagy egy vékonyabb pulóver. Ha télen puffer dzseki van rajtad, jöhet akármilyen zivatar és szélvihar, biztos lehetsz benne, hogy a lehető legjobb kabát van rajtad, hiszen kifejezetten úgy tervezték ezt a típusú kabátot, hogy maximálisan ellenálljon az elemeknek. Ha pedig extra védelemre vágysz, akkor dönts a kapucnis modell mellett, hogy fokozd a védelmedet a hideg időjárással szemben.

Milyen szín mellett dönts?

Férfiaknál nagy dilemma, hogy milyen színű kabát, dzseki mellett döntsenek. Habár egyre több férfinek fontos, hogy ne mindig ugyanabban a dzsekiben lássák, így több téli öltözet is megtalálható a szekrényükben. Milyen színt válassz? Dönthetsz a semleges színek mellett, mint a szürke, a fekete, a barna vagy a khaki. De ha szereted az élénk színeket, akkor válasz piros, többszínű, kék, zöld, vagy camel színű dzsekit, hogy igazán kitűnj a tömegből. Ha pedig sikerült meghatároznod a hozzád illő színt, akkor már csak azt kell eldöntened, hogy a matt vagy a fényes pufidzseki mellett dönts?

Mint ahogyan a cikk elején is olvasható, a fényes holmik régebben csak a hölgyeket vonzották, napjainkban azonban egyre több férfi voksol például a fényes pufidzseki mellett. Az emberek, hétköznapokra általában valami egyszerű ruhadarabra, kabátra vágynak. Azonban sokan szeretnék valamivel feldobni az outfitjüket és erre a fényes vagy shiny pufidzseki tökéletesen alkalmas. A Bolf – 6462 – steppelt fényes férfi dzsekije lehetővé teszi, hogy a megszokottól kicsit másként öltözködjünk. A fényes dzseki szürke, piros és zöld színben is elérhető. Különlegessége nem csak abban rejlik, hogy fényes, hanem az állítható típusú gallérja és a levehető, állítható kapucnija miatt is egy nem mindennapi darabról van szó. Munkába tökéletes a szürke és a zöld színű fényes pufidzseki, ha pedig a városban van dolgod, vagy baráti bulira igyekszel, akkor a piros lesz a jó választás. Ráadásul a piros színnek még hangulatfokozó hatása is van. Ezt a típusú kabátot – elsősorban a szürke színűt – farmerral, joggerrel és még chinoval is párosíthatod.

Szintén a hétköznapi megjelenésedet fokozhatod a Bolf – 974 – remek fényes pufidzsekijével. Ez egy hihetetlenül férfias darab, és azoknak a férfiaknak készült, akik nem riadnak meg a színektől, sőt egyenesen imádják az olyan feltűnő színeket, mint gránátkék, zöld vagy piros. A steppelt dzseki nem csupán kényelmes és nem csak a hideg ellen véd, hanem nagyon dizájnos a patentos ujjaival és az álló típusú gallérjával.

Sportos stílusban is elérhető a fényes pufidzseki? A Bolf webshopjában mindenképpen találsz majd olyan darabokat, amelyek tökéletesen illenek a sportos stílusodhoz. Az egyik ilyen fényes pufidzseki – Bolf 99311 –, nem csak kényelmes és praktikus, de joggerrel is remekül mutat. Ennek a dzsekinek három különlegessége is van, így ideális azok számára, akik már unják a hagyományos kialakítású kabátokat. A dzseki fényes poliészter anyagból készült, az alja megkötővel állítható és a bal ujján, kontrasztos színben egy applikáció található.

Szintén a sportos stílust képviseli a Bolf – 6903 – sötétkék és fekete színben is elérhető, cipzárazható, az alján és az ujjain passzés kivitelezésű fényes pufferdzseki. Ugyan a megjelenésében sportos ez a kabát, de farmert is felvehetünk hozzá.

Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés