Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés

Kényelem és vagányság egy csapásra

| 2021. 10. 13. | 15:16:00
XXX
Kényelem és vagányság egy csapásra
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés

Mi az, ami extra kényelmes, minden öltözködési stílushoz passzol, fiatalos, formabontó és merész? Bizony, ez csakis egy utánozhatatlan bakancs lehet!

Korra, stílusra és foglalkozásra való tekintet nélkül mindenkinek kellene rendelkeznie legalább egy pár bakanccsal. A lábbelik ezen típusa nem csak a katonák, a túrázók vagy a rockerek kiváltsága! Mindenki átélheti azt az életérzést, amelyet egy jól megválasztott bakancs nyújthat a viselőjének.

Jöhet bármennyire hideg idő, jég, szél, eső vagy hó, egy bakancsban biztosan nem fognak fázni az alsó végtagjai. A legkülönbözőbb időjárási körülmények között is szárazon és melegen tartja a lábait, így magabiztosan vághat bele a munkába, a mindennapi családi életbe vagy akár egy hétvégi kirándulásba is.

Ezért ideális választás egy bakancs

Azt már tudjuk, hogy vagányság tekintetében a bakancsnak nincs párja. De mi mindent tud még? A magas szárú csizmákért és a magassarkúért sokan nincsenek oda, és vannak körülmények, amelyek között nem is ajánlott viselni őket. Egy bakancs azonban valódi univerzális darab. Munkába, a szabadidő eltöltésére és elegánsabb eseményekre is szuper választás a megfelelő ruhadarabokkal kombinálva. A hagyományos, klasszikus kialakítású cipőktől a feltűnőbb, színes-mintás formabontó termékekig minden típus elérhető a Komfortcipő szezonális kínálatában.

Előnye, hogy kívülről kitűnően tartja a lábat és a bokát, belülről pedig puha és bélelt, így szinte le sem akarja majd venni a lábáról. A talpa mélyen bordázott, hogy nehéz terepen is stabilitást biztosítson az Ön számára. A Komfortcipő által kínált Rieker bakancsok jól szellőznek, tágasak, és tökéletesen illeszkednek a lábfejhez is. Sajátos talpkialakításuknak köszönhetően pedig az ütközéseket is maximálisan csillapítják. Bizonyos modelljeik ráadásul vízállóak is. 

Bakancs egy kis extrával

A Rieker a különböző korosztályokra és igényekre is gondolt a bakancsok tervezése során. Így termékeik között felfedezhetőek a hagyományos barna és fekete alapdarabok bokáig érő vagy hosszított fazonban. Azok azonban, akik egy kis extrát szeretnének csempészni a megjelenésükbe és ezáltal is feldobni a szürke hétköznapokat, választhatnak a kihívó darabok közül. Így érdemes szemügyre venni a vörös, a zöld, a szürke vagy akár a több színből álló lábbeliket is. A kötött vagy szőrmebetéttel ellátott bakancsok igazán különleges stílust kölcsönöznek, a lakkhatású vagy virágmintás darabok pedig bohókássá és vidámmá tehetik az öltözködést még a melankólikus téli időszakban is. 

A stílus és a minőség tehát kéz a kézben jár egymással egy márkás bakancs esetén. Nem érdemes egy szezonra szóló, rövid életű darabot választani. Egy nívós bakancs hosszú évekre praktikus és jól kombinálható darabja lesz cipősszekrényének!

Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés