Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés

Bringás öltözet összeállítása – Tippek és tanácsok

| 2021. 11. 12. | 10:59:00
XXX
Bringás öltözet összeállítása – Tippek és tanácsok
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés

Nincs olyan ember, aki kényelmetlen ruhában indulna el tekerni, ez főleg akkor igaz, ha egy hosszabb túráról van szó. Ha farmert veszel fel, túlságosan szoros lesz a nadrág, ha pedig melegítőt, akkor bizony túl bő. Ez a két véglet, a kényelmetlenség pedig nem nyerő! Ilyen esetben az arany középútra lesz szükségünk!

A biciklis ruházat nem véletlenül lett kitalálva. Ez biztosítja a kényelmes és biztonságos tekerést. A következő pár sorban most arról lesz szó, hogyan érdemes összeállítani egy igazán vagány kerékpáros szettet, és hogy miért is olyan fontos, hogy nekünk is legyen egy ilyen!

A biciklis ruházat szerepe

Ha te is szeretnéd minimalizálni a kellemetlenségeket a kerékpártúra során, akkor bizony a kényelmet kell a középpontba helyezni. Mit szólnál ahhoz, ha a 30 fokos nyári hőségben például “rád olvadna” a pamutpóló, vagy ha a fagyos hidegben hozzád fagyna több réteg ruha? Na és mi a helyzet az esős időszakokkal, amikor már a saját izzadságunk levében fürdünk? Ugye egyik sem hangzik valami jól?

Szerencsére már kitalálták a bringás ruházatot, amely éppen az ilyen helyzetektől képes megkímélni minket. Beszerzésében ma már nem egy kerékpáros webáruház segít neked, s többek között olyan nagy márkanevekkel is találkozhatsz, mint amilyen a Cube is. 

Miből áll a bringás ruházat?

Mai napig vitatkoznak arról, hogy mi számít kerékpáros öltözetnek és mi nem. Vannak, akik csak a profi nacikat és pólókat sorolják ebbe a kategóriába, de az igazság az, hogy ennél sokkal összetettebb a téma. 

A nadrág és póló tehát senkit nem lep meg, de ezek mellet nagyon fontos, hogy legyen a birtokunkban néhány aláöltözet, melegítő, sapka, kesztyű, szemüveg, kabát, cipő és persze kamásli. 

A bringás bevásárlólista élén általában a nadrág és a cipő áll. A nadrágokban például speciális, higiénikus szivacsbetétek vannak, amelyek megakadályozzák, hogy a bőr feldörzsölődjön. A cipők talpmintája pedig többnyire követi a pedál fromáját. 

Amennyiben szeretnél végre egy saját bringás szettet, akkor a MaxBike kerékpáros ruházati kínálata ebben segíthet neked! Náluk nemcsak a ruhákat, de a legfontosabb kerékpáros kellékeket is megtalálod, olyan márkák kíséretében, mint amilyen a Cube is!

Mindig a minőség!

A bringás ruházat összeállítása során érdemes figyelni arra, hogy színben és stílusban is passzoljanak egymáshoz az egyes elemek. Azonban a legfontosabb mégis az, hogy kényelmesen érezzük magunkat bennük. Ezt azért is hangsúlyozzuk olyan nagyon, mert lényeges, hogy a tekerés alatt a ruha ne korlátozza a mozgásunkat, ugyanis ez balesetveszélyes lehet! A speciális ruhák úgy lettek kialakítva, hogy ilyen problémánk ne legyen az utak során! 

Jó példa erre a Cube bringás multifunkcionális dzsekije, amely professzionális szabásának köszönhetően elég szabad teret ad nekünk, szabadon mozoghatunk benne. Nem fázunk benne, ráadásul nagyon ellenálló.

Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés