Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés

Hogyan legyenek tartósak a strasszkövekkel és szórógyöngyökkel díszített körmök?

| 2021. 11. 18. | 16:33:00
XXX
Hogyan legyenek tartósak a strasszkövekkel és szórógyöngyökkel díszített körmök?
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés

A nők többségében él az ösztönös vágyódás a csillogó dolgok után. Talán gyermekkorban gyökerezik a dolog, amikor egy-egy pillanatra előfordult az, hogy magunkat is hercegnőnek képzeltük. Vagy egyszerűen csak elvarázsolnak az igazán tiszta, mégis ragyogó holmik. 

Akárhogy is legyen, az az egy egészen biztos, hogy a strasszkövek és a szórógyöngyök is töretlen népszerűségnek örvendenek a körömdíszítés világában. 

Szeretni is, meg nem is, ugye, így van ez?

Egyfelől vonzódunk hozzá, vágyakozunk utána, másfelől azonban újra és újra megfogadjuk, hogy ez volt az utolsó alkalom, amikor használtuk a körmeinkre. Na de pontosan miért tesszük ezt? Azért, mert újra és újra csalódnunk kell. 

A kövek és a gyöngyök kipotyognak, elvesztik színüket, vagy éppen a ragyogásuk válik fakóvá és az egész értelmetlenné válik, miközben nagyon dühítő az is, hogy mindössze pár napig tartott az egész. Hiszen a modern technikáktól és anyagoktól éppen azt várjuk el, hogy hosszú távon is tartósak legyenek.

Módszerek kudarcra ítélve

Számos módszerrel próbálkoztak már a szakemberek, valamint az otthoni körömszépítők egyaránt, de sajnos egyik sem volt tökéletes. 

A zselérétegbe beépített strasszköveket áthúzni egy fedőréteggel? Elsőre remek ötletnek tűnik, de a csillogásnak ezen a módon azonnal búcsút mondhatunk. Egyrészt a fénytörés elveszik a fedőréteg miatt, másrészt, ahogy a fedőréteg veszít a fényéből, úgy a vele befedett kő is mattnak tűnik. 

Így tehát megmarad a kő, de elveszti a lényegét. Ha pedig nem kellőképpen rugalmas a fedőréteg, akkor még azzal is számolnunk kell, hogy meg fog repedezni a felület, ami elég igénytelen benyomást kelthet.

Mi a helyzet a szórógyöngyökkel? Azokkal egészen hasonló dolgok történhetnek, a vége pedig mindig az lesz, hogy vagy éppen az értelme veszik el, ami miatt azokat választottuk, vagy magától a gyöngyöktől kell néhány nap elteltével búcsút vennünk.

A működő módszerek

A fejlesztéseknek hála, a StudioFlash műkörmös alapanyagaival tartósan rögzítheted a strasszköveket és a szórógyöngyöket is, s azok biztosan a helyükön maradnak a következő cseréig vagy töltésig. Azonban nemcsak erre képesek, hanem valóban megőrzik a gyöngyök és kövek ragyogó szépségét, csillogását, így végre teljes mértékben élvezhetjük csodás körmeinket.

A kiváló minőségű StudioFlash Mega Base egy hatékony kőragasztó zselé és tartós géllakkalap egyben. Ötvözi a szükséges rugalmasságot azzal a tartóssággal, amire vágyunk, és tökéletesen megtartja a strasszokat, így tehát azok biztosan nem fognak többé lepotyogni. 

A szórógyöngyök megmentője a StudioFlash Flash Top, ami egy olyan kiváló rugalmassággal rendelkező fedőfény, amelybe a gyöngyöket használat előtt beleforgatva képesek lesznek egymáshoz is, de a meglévő felülethez is tökéletesen tapadni, attól függetlenül, hogy fényes, vagy matt felületről van szó. Válaszd te is a valódi hatékonyságot és élvezd a gyöngyök és strasszkövek lenyűgöző szépségét!

Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés