Hirdetés

Hogyan vásárolj ruhákat és kiegészítőket online?

szabolcsihir.hu

2022.06.22. 12:05

Hogyan vásárolj ruhákat és kiegészítőket online?

Honnan szerezz inspirációt ehhez?

Hirdetés

Hirdetés

Tippek, ötletek

A digitalizált világban már olykor sokkal egyszerűbb lehet ruhákat vagy kiegészítőket vásárolni online valamely webshopból, mintha a különféle áruházak kínálatait vizslatnánk. Az internet révén szó szerint kinyílik előttünk a világ, és akkor kínálat tárul elénk, amely egy egész napos vásárlós körúton sem. Azonban érdemes pár dologra odafigyelnünk ilyenkor. Ráadásul az sem mindegy, mit vásárolunk – nem véletlen, hogy a fashion blogok annyit foglalkoznak a témával.

Fashion blog – tippek a megfelelő ruhaméret megtalálásért

Az internetes vásárlás sokak számára néha feladja a leckét, mivel nincsenek tisztában a megfelelő méret kiválasztásának a mikéntjével. Az igazat megvallva azonban ez rendkívül egyszerű lehet, ha kellően szemfülesek vagyunk – a legtöbb fashion blog mégsem fejti ki túlságosan mire érdemes odafigyelnünk ilyenkor. Ha tehát még újak vagyunk az online ruhavásárlásban, akkor nagy segítségünkre lesz a mérettáblázattal való megbarátkozás. Ugyanis megszokhattuk már a hagyományos üzletekben is, hogy nem minden számozás egyforma. Azonban az igényesebb webáruházak, mint például a CCC is, külön mérettáblázatot kínálnak minden ruhájukhoz. Ezáltal azonnal láthatjuk, hogy az adott ruhadarabnál mit takar az M, az L vagy az XL. A saját testmagasságunk, derékbőségünk és egyéb méreteink ismeretében pedig egyszerűen kiválaszthatjuk a számunkra ideális ruhaméretet. A kiegészítők terén, mint például az övek vagy a gyűrűk, szintén találhatunk pontos, centiméterben megadott méreteket, amiket a saját testi arányainkhoz viszonyíthatunk.

Mire érdemes még figyelnünk az online ruhavásárlás során?

A megbízható, jogtiszta webáruházak visszaküldési garanciát vállalnak a termékeikre. Így nem kell azon sem aggódnunk, ha esetleg mégis mellélőnénk a méret kiválasztását illetően, hiszen egyszerűen kicserélik azt számunkra. Egy pár dologra viszont nem árt odafigyelnünk ilyenkor. Példának okáért az adott weboldal renoméja nagyon sokat számít. A CCC kaliberű webáruházak például széles körben elismertek, így jól példázzák hogyan kell kinéznie egy megbízható webáruháznak. Tehát ha valahol nem látjuk a kis lakatot (https) a böngésző címsorának bal oldalán, vagy nem szerepel ÁSZF az oldalon, akkor jobban tesszük, ha messziről elkerüljük. A mérettáblázat a ruháknál pedig ugyanilyen fontos, másképp csak vaktában lövöldözünk a vásárlás során.

Honnan meríthetsz ihletet az öltözködéshez?

A különféle nívósabb fashion blogok számtalan hasznos információval láthatnak el az öltözködést illetően – csakúgy, mint az aktuális trendek alakulásáról. Azonban szintén érdemes a hírességeket is követnünk ilyen téren. A legtöbb csillag mögött ugyanis komoly, elismert stylist-ok állnak. Ebből adódóan sokszor már azelőtt láthatunk egy-egy ruhadarabot vagy összeállítást az adott hírességen, mielőtt az még bekerülne a mindennapi divatba. Jó ötlet lehet tehát, nyomon követnünk a különféle bulvár híreket is ennek kapcsán.

Hirdetés

Szóljon hozzá!

Hirdetés