Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés

Te mit szólsz a stílusok összecsapásához?

| 2022. 08. 12. | 11:56:00
XXX
Te mit szólsz a stílusok összecsapásához?
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés

Amikor megálmodjuk otthonunkat, a legtöbben csupán egyetlen stílusban gondolkozunk. Leggyakrabban a modern minimalizmus, a klasszikus vagy a vidéki stílus mellett teszik le az emberek a voksukat, de egyre nagyobb teret nyer a bohém és a skandináv stílus is.

Ezeknek a stílusoknak a jegyében választ mindenki magának tapétát, textíliákat, bútorokat és kiegészítőket, hogy egymással tökéletes összhangban biztosítsák az otthonos és a lakók számára komfortos hangulatot.

De mi van akkor, ha te bevállalós vagy, és szereted a stílusokat ütköztetni egymással? Nos, akkor téged vár a Wallmaxx Tapéta Webáruház rendkívül egyedi Battle of Style kollekciója!

Miről is szól a stílusok küzdelme?

A The Battle of Styles elnevezés eredetileg az Angliában dúló építészeti vitára utal, amely során a gót és a klasszikus stílus követői csaptak össze.

Míg a gótika a gazdagon tagolt, oromzatos homlokzatokban és agyondíszített építészeti remekekben bővelkedik, addig a klasszicizmus az egyenes vonalakat, a tiszta és egyszerű alaprajzokat és a szigorú arányokat részesítette előnyben.

Nem csoda, ha a két irányzat hívei nem tudtak megegyezni, hiszen míg egyik a burjánzó díszítést képviselte, addig a másik a szigorú szabályosságot.

Persze mai szemmel nézve nem feltétlenül kell dönteni egyik vagy másik stílus mellett, hiszen a kettő egyszerre is jelen lehet, akár a modern korok otthonában is! 

Ha tehát úgy döntesz, hogy valami nagyon különlegeset szeretnél az otthonodba, akkor a Wallmaxx Tapéta Webáruház Battle of Styles különleges mintázatú tapétái lesznek a tökéletes választások a számodra.

Mit jelent ez a tapéta esetében?

Egészen pontosan azt, hogy mindkét irányzatból kiemelték a tapétakollekció megálmodói azt, ami szép és különleges, így a Battle of Styles kollekció arany, szürke, bézs vagy fekete márványmintájú tapétái tökéletesen megidézik az otthonodba a gótika és a klasszicizmus hangulatát. 

Természetesen választhatsz csillagos, csíkos és szövetmintás tapétát is, ha a márvány kevésbé nyeri el a tetszésedet, sőt akár hangulatos virágmintás tapéta is kerülhet a faladra, ha jobban szereted a burjánzó természetet.

Javasolt azonban ezekből a tapétákból mértéket tartani, hogy ne nyomja össze a helyiséget ez az élénk kollekció! Válassz egy-egy hangsúlyos falat, és dekoráld stílusosan egyedi tapétával, és máris kész a szoba hangulata!

Nem kell lemondani az álmaidról!

Persze a prémium minőségnek és a különleges kollekciónak megvan az ára, de mivel úgysem a teljes lakást vonod be vele, azt tanácsoljuk, ne engedj az álmaidból, és az otthonod legyen olyan, amilyennek valójában szeretnéd!

Bátran merj merész is lenni, unalmas enteriőrökből bőven van elég, ne szaporítsd tovább te is a jellegtelen otthonok számát. Hidd el, ha megfogadod tanácsunkat, minden egyes alkalommal öröm és boldogság fog eltölteni, amint belépsz a házadba. Ugye jó lenne így hazatérni?

Nem kell hozzá más már, minthogy kiválaszd a megfelelő mintájú és színű tapétát!

Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés