Hirdetés

A Lidl tortillalapot és töltött ostyákat hív vissza

lidl.hu

2022.10.05. 11:04

A Lidl tortillalapot és töltött ostyákat hív vissza
A kép illusztráció (Pexels)

Az egyikben szalmonella baktérium lehet.

Hirdetés

Hirdetés

A Lidl Magyarország Bt. visszahívja Sol&Mar Hagymás Tortilla (500 g) termékét. Minőségmegőrzési idő: 11.12.2022. A visszahívás oka, hogy a termék a fenti minőségmegőrzési idővel ellátott tételében érzékszervi eltérés tapasztalható.

Kérik a vásárlókat, amennyiben a fenti termékből vásároltak, ne fogyasszák el, hanem szíveskedjenek azt bármely üzletünkbe visszavinni. A vételárat – a vásárlást igazoló nyugta nélkül is – visszatérítik. A termékvisszahívás a termék más minőségmegőrzési idejű tételeire nem vonatkozik. A termék gyártója elnézést kér az okozott kellemetlenségért.

A Pak Rampart d.o.o. elővigyázatosságból visszahívja a Tastino Töltött ostya, kakaós 800 g és a Tastino Töltött ostya, mogyorós 800 g termékeinek minden tételét.

A visszahívás oka, hogy vizsgálatok során a termékekben Salmonella Typhimurium baktériumtörzs jelenlétét mutatták ki. A fenti termékeket ne fogyasszák el, szintén vigyék vissza bármelyik üzletbe. A vételárat blokk nélkül is visszatérítik. A termék gyártója a Pak Rampart d.o.o. elnézést kér az okozott kellemetlenségért.

Lidltermékvisszahívástortillaostya

Hirdetés

Szóljon hozzá!

Hirdetés