Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés

Léteznek okos kiegészítők az akvarisztika területén?

| 2022. 11. 16. | 18:56:00
XXX
Léteznek okos kiegészítők az akvarisztika területén?
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés

Az okos kiegészítők már az akvarisztika világában is megjelentek. A modern otthonokban számos eszköz távolról vezérelhető, például mobileszköz segítségével akár a munkahelyen ülve beállíthatjuk, hogy milyen hőmérséklet fogadjon hazaérkezéskor. Az akváriumok esetében a vásárlói igényekhez igazodva néhány okos funkcióval ellátott eszközt fejlesztettek ki.

Okos kiegészítők akváriumokhoz

Bár távoli jövőnek tűnhet, hogy bárhonnan gyönyörködhessünk az otthoni akváriumunkban, azonban ez már a jelen. A mobiltelefon segítségével képesek vagyunk nem csak ránézni halainkra, hanem beállíthatjuk az akvárium világítását is. 

Akvarisztikai körökben az egyik legismertebb gyártó cég a Juwel, mely több, mint 50 éve a minőség és az innováció szinonimája az akvárium gyártás területén. A JUWEL Akvárium Webáruház okos kiegészítői szintén a Juwel cég által gyártott termékek, melyek megbízható működésükkel nagy kedvencei a hobbi akvaristáknak.

A távolról vezérelhető kamerával bárhonnan kényelmesen felügyelhetjük halainkat és az akváriumban lévő eszközöket, valós időben tudjuk nyomon követni a tartályban lévő élőlények mozgását. A távolról vezérelhető világítás szintén nagyon modern.

Ezen Juwel termékek részletes bemutatásával is szeretnénk elősegíteni, hogy megismerd a Juwel okos kiegészítők működését. A hozzáértő szakemberek mindig újdonságokat kínálnak, így próbálják a modern technológia vívmányait az akváriumok területén is továbbfejleszteni.

Juwel okoskamera

A kiváló képminőségű, víz alatti Juwel Smartcam 120 fokos, széles látómezővel rendelkezik, így lehetőségünk van szinte a teljes vízi világunk folyamatos megfigyelésére. Nem szükséges otthon lennünk ahhoz, hogy nyomon kövessük a halak mozgását, hiszen akár útközben, a munkahelyünkön vagy nyaralásunk során bármikor rápillanthatunk egy ingyenes app segítségével a kamera képére.

A könnyen összeszerelhető, gömbcsuklóval és szívótartóval az akvárium falához rögzíthető kamera élő képét, felvett videóit vagy fényképeit bármikor egyszerűen megoszthatjuk a közösségi oldalakon vagy családtagjainkkal. A felhasználóbarát felület használatához nincs szükség magas szintű technikai ismeretekre.

Az akváriumvilágítás új dimenziója

Az otthonodban elhelyezett akvárium látványos elem, melynek egyik legfontosabb kiegészítője a világítás. Nemcsak azért, mert a jól megvilágított akvárium dekoratív, hanem mert megfelelő megvilágítás nélkül elkezdődhet az algásodás, a növények növekedése lassulni kezd.

A távolról vezérelhető Helia Lux Smart Control segítségével bárhonnan képes lehetsz beprogramozni és vezérelni a fénycső fényerősségét és a színárnyalatot. Akár 16 állítható fényfázist is kezelhetünk egyszerre a készüléken keresztül, így a napnyugta és napkelte is beállítható, sőt egyéni tartományok meghatározására is van lehetőség.

Külön alkalmazás használata nélkül tudjuk beállítani a készüléket, csak wifi elérésre van szükség. A Juwel okos kiegészítők megadják mindazt a kényelmet, melyre a tökéletes akvárium fenntartásához szükségünk van.

Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés