Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés

Pénztárca elegáns nőknek – tanácsok a legjobb választáshoz

| 2022. 11. 22. | 09:38:00
Mikor válik elengedhetetlenné a méretváltás?
Pénztárca elegáns nőknek – tanácsok a legjobb választáshoz
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés

A kisméretű női pénztárca kecses, nőies, éppen ezért vonzó és szemeket gyönyörködtető. Még jó, hogy hölgyek milliói rajonganak érte. De vajon mi az, ami belefér, és mikor jön el az a pont, amikor elengedhetetlenné válik a méretváltás?

Mire elég a kicsike méret?

Meglepően sok mindenre. Sokan azt gondolják, hogy a kis méret tulajdonképpen legfeljebb csak néhány papírpénz és pár apró tárolására alkalmas, és ennyi. Ám valójában azért ennél jóval több minden is belerakható, mégpedig teljes könnyedséggel. Ugyanakkor még mielőtt mélyebben belemennénk a méretezés kérdésébe, alapvetően nem az a mérvadó, hogy merre tart a divat szekere ezen az úton, hanem az, hogy melyek az egyéni preferenciák?

Ha például az a fontos, hogy a kisméretű női pénztárca ne foglaljon el sok helyet, de elférjen benne minden, ami a legalapvetőbb holmik közé tartozik, akkor nincs mese, felesleges hatalmas tárcákban gondolkodni. Persze az is előfordulhat, hogy az egyedi igények teljesen más irányba mutatnak, ekkor nyilván az az elsődleges, ami személyesen prioritást élvez. Magától értetődik, hogy ha a cél az iratok, kártyák elhelyezése, akkor olyan modellben érdemes gondolkodni, ami ezt biztosíthatja.

Az elegancia a kidolgozottságban, a finom részletekben rejlik?

Igen, legalábbis a CCC széles választékában számtalan példa kínálkozik ennek a bizonyítására. A kis méretű típusok kétségtelenül vonzzák a tekinteteket, mert letisztultságuk eleve kellemet sugároz. Ám attól még, hogy a tárca teste nem olyan nagy, a díszítettsége akár szembetűnő is lehet. De természetesen az egyszerűség is tetten érhető a kollekciók tagjaiban. A választás tehát egy az egyben egyénfüggő. Az biztos, hogy az elegancia marokba zárható egy testre szabott tárcával, ami mindennek tetejében éveken át hűségesen szolgálhat. A mai napig a bőr típusok a legkeresettebbek, s a szépségük is nagyon úgy néz ki, hogy lekörözhetetlen.

Mi újság a színek birodalmában?

Alapanyagtól függetlenül a 2022-es év a színességről szól, s a guruk előrejelzése alapján ez a trend kitart 2023-ban is. A fekete, a barna ugyanúgy a paletta népszerű tagjai, de megjelentek élénkebb színvariációk, amik első pillantásra akár meghökkentőnek is tűnhetnek. Bordó, rózsaszín, neon zöld vagy éppen sárga. Egyik sem mondható mindennapos árnyalatnak, mégis mindegyik kellően közkedvelt.

A pénztárca interneten keresztül is beszerezhető?

Igen, alapesetben nincsen szükség „próbára”. Egy szabócentivel a kézben pillanatok alatt kiderülhetnek a méretek, melyek alapján a CCC online felületén könnyedén leadható a rendelés. De az is teljesen rendben van, ha a személyes tapasztalás lényeges. Kézbe fogni, forgatni, érezni a bőr illatát, kétségtelenül ellenállhatatlan élmény, ami a CCC üzleteiben országszerte megtapasztalható. Könnyen előfordulhat, hogy ezek azok a hatások, érzéki simogatások, amik végül meggyőző erővel bírnak. A lényeg az egyéni preferenciák figyelésében rejlik. Ha ezek stimmelnek, akkor borítékolható a látványos siker. Aminek az előnyei hosszú távon is élvezhetőek.

Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés