Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés

A PIRAMIS™ bérprogramnál keresve sem talál jobbat!

| 2017. 09. 20. | 17:00:00
A hazai szoftverpiac integráns része.
A PIRAMIS™ bérprogramnál keresve sem talál jobbat!
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés

Bérszámfejtő program 25 éves fejlesztői múlttal. Igen, ajánljuk Önnek, sőt, ha szoftverváltási döntés előtt állnak, számolnia is kell vele. Miért? Egy 25 éve szakadatlanul fejlesztett bérprogram mit adhat ma, 2017-ben a felhasználóknak? Miért érdemes egy ilyen múlttal rendelkező szoftver mellett dönteni például azoknak a döntéshozóknak, akik 2018 januárjától már egy új bérszámfejtő programmal támogatnák vállalatuk bérügyviteli, HR folyamatait?

Óriási funkcionalitás=nagy tudású program

25 év alatt sokat fejlesztettünk, „tettünk bele bőven” funkcionalitást. Ezek a szolgáltatásbővítések részben a törvényi változások miatt, részben saját fejlesztési igényeink okán, és egyáltalán nem elhanyagolható mértékben a nagyvállalati ügyfélkörünk igénye alapján került a PIRAMIS™ bérprogramba.

A menüpontok, kapcsolódó lehetőségek menedzselésével a szoftver mégis képes ezt az impozáns menürendszert, ezáltal a szoftverben kezelt bérügyviteli munkafolyamatokat könnyen áttekinthetővé, sőt akár cégenként, felhasználónként egyedivé is tenni.

Kipróbált, jól működő szoftverfejlesztési mechanizmus áll a PIRAMIS™ rendszer egésze mögött. Igy a törvényi változások miatti törvénykövető fejlesztések, az egyedi igények kiszolgálása is bevált projekt módszertanok alapján, illetve az L-SOFT által a saját igényrendszerére kialakított, folyamatosan ellenőrzött és fejlesztett folyamatokkal történik. 

Webes fejlesztések=korszerű önkiszolgáló programok

Milyen válaszokat ad a mai igényekre egy ilyen komoly fejlesztői múlttal rendelkező szoftver - és itt említsük meg az L-SOFT-ról –  stabil gazdasági, emberi erőforrás háttérrel, szakmai múlttal rendelkező szoftvervállalat?

A desktopos bérprogram webes alkalmazásokkal kiegészülve egy integrált megoldáscsomagként fedheti le azt a komplex igényt, hogy a vállalati HR határait tágítsa ki, a feladatokba engedjen betekintést, egyszersmind ossza meg azokat a munkavállalókkal!

Évek óta tartó trend ez, az elsőként kibocsátott megoldásaink már az első „ráncfelvarráson is túlestek” a közelmúltban. 2017-ben szabadságigényléssel, munkaidő-rögzítéssel egészült ki a PIRAMIS™ webes termékpalettája… és igen! Ajánljuk, mert már megkerülhetetlenül ott van a PIRAMIS™ humán szakértői rendszer a hazai piacon.

Keresse az L-SOFT-ot a portálján további információért, ajánlatkérésért ITT

Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés