Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés

Kesztyűvel tér vissza a régi rend a Sparba

| 2020. 04. 07. | 15:23:00
Mindnyájunk érdekében fogadjuk el, ingyen adják!
Kesztyűvel tér vissza a régi rend a Sparba
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés

A húsvét miatt országszerte megváltozik a nyitvatartási rend a Spar és Interspar áruházakban, és oldottak a webshopos rendelés mennyiségi korlátain is - írja azenpenzem.hu

„A járványügyi helyzetre való tekintettel arra kérjük vásárlóinkat, hogy április 8-tól vegyék igénybe az egyszer használatos fóliakesztyűket, amelyeket a Spar és Interspar áruházak bejáratainál helyezünk el. Hangsúlyozzuk, hogy a vásárlás során érdemes végig a kézen tartani a kesztyűt, majd a pénztártól való távozás után azonnal kidobni a szemetesekbe"

– mondta Maczelka Márk, a Spar kommunikációs vezetője.

A tájékoztatás szerint a Spar az elmúlt hetekben mindent megtett annak érdekében, hogy maszkokat szerezzen be munkavállalói számára. Ennek eredményeképpen minden áruházi és logisztikai területen dolgozó munkavállalónak egyszer használatos maszkokat ad. Emellett fejenként 2 darab többször használatos, mosható és fertőtleníthető maszkot is biztosítanak majd a következő napokban.

Spar és Interspar áruházakban nagyrészt a járványidőszakot megelőző, hosszabb nyitvatartási rend lesz érvényben. Az aktuális nyitvatartási rendről, áruházankénti bontásban a Spar honlapján lehet tájékozódni, valamint az oldalunkról letölthető dkumentumból.

Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés